MENÜ

Andy Murray: Pişman değilim

İskoç tenisçi Andy Murray, ülkesinde geçen hafta yapılan tarihi referandumda bağımsızlıktan yana görüş bildirdiği için pişman olmadığını söyledi.

Andy Murray: Pişman değilim

İngiliz basınına konuşan 27 yaşındaki raket, referandum gününün birçok İskoç, ülke ve tüm Birleşik Krallık için çok duygusal bir gün olduğunu belirterek, "Görüşlerimi belirttiğim için pişman değilim ama bunu ifade etme şeklini bir daha tekrar etmeyeceğim. Görüşlerimi yazma ve gönderme şeklim benim karakterime uygun değildi, normalde ben böyle şeyler yapmıyorum" ifadelerini kullandı.
Yaşadıklarından dolayı biraz üzgün olduğunu belirten Murray, artık bunları geride bırakacağını ve kariyerinin geri kalanında Büyük Britanya’nın başarısı için mücadele edeceğini kaydetti.

Murray, geçen hafta perşembe günü yapılan referandumun başlamasına saatler kala sosyal paylaşım ağı Twitter’daki hesabından, "Bugün İskoçya için büyük bir gün. Hayır kampanyasının birkaç gündür ortaya koyduğu olumsuzluklar benim kararımı yönlendirdi. Sonucu görmek için heyecanlanıyorum. Haydi yapalım" görüşünü paylaşmıştı.

İskoç tenisçi, geçen yılki Wimbledon Tenis Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaşarak 77 yıl aradan sonra bu turnuvada zafer kazanan ilk Büyük Britanyalı raket olmuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ