MENÜ

Trial'de Ekip Ruhu Kazandı

2014 TOSFED Trial Kupası 5. yarışı, Bursa Alternatif Sporları Kulübü tarafından, 13 ekip 26 araç ve 52 sporcunun katılımı ile Bursa Demirtaş Çim Kayağı Tesisleri'nde organize edildi...

Trial'de Ekip Ruhu Kazandı

TOSFED Trial Kupası’nın 5. yarışı 21 Eylül Pazar günü tarihinde kısa adı BASK olan Bursa Alternatif Sporları Kulübü tarafından Bursa 4x4 Aksesuar, Bursa Büyükşehir Belediye Spor, Koçaslanlar, Kent Meydanı AVM, Almira Hotel, Huma Oto, Pierre Lucci, Aydın Mutfak, Metin İnşaat, Yase Design katkıları ile organize edildi.

Demirtaş Çim Kayağı Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyon; 2 araç ve 4 sürücüden oluşan ekiplerin renkli ve heyecanlı mücadelesine sahne oldu. Özel olarak hazırlanan parkurda engel ve kapıların ekip olarak aşılması esasına dayalı trial yarışında, ekipler tüm engelleri en kısa zamanda aşmak için ter döktü.

Pazar sabahı saat 10:00’da başlayarak saat 17:00’ye kadar devam eden sıradışı heyecan, 13 ekip 26 arazi aracı ve 52 sporcunun katılımına sahne oldu. İzleyenlerin tek bir noktadan rahatlıkla takip edebildiği parkurda düzenlenen yarış Bursalı sporseverlerin yoğun ilgisine sahne oldu.

Okan Sayın-Kaan Sayın ve Cemafer Bulut-Ali Demirayak ekiplerinden oluşan İstanbul'dan ISOFF Superzuki takımı birinciliğin sahibi oldu.

İlker Sazcılar-Serdar Nalıncılar ve Orhan Uysal-Murat Elam ekiplerinden oluşan Bursa'dan BASK-NASA takımı ikinciliği elde ederken, Cem Taşçıoğlu-Umut Bayrak ve Ali Çapan-Halil İbrahim Yeşilselvi ekiplerinden oluşan İstanbul'dan Kayalar takımı da üçüncü oldular.

Yarış sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde, dereceye giren sporculara kupa ve teşvik ödüllerini TOSFED Başkanı Metin Çeker verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ