MENÜ

Kayıp Fırtına: 1-1

Trabzon, Başakşehir önünde geri düştü, panik yaptı, çok fırsat harcadı. Fırtına'nın hocası Halilhodziç tribüne gönderildi, taraftar kızıp sahaya girdi. Baskı uzatmalarda sonuç getirdi, Cardozo kritik penaltıyı gole çevirdi. Ancak Bordo-Mavililer, 3. maçında da galibiyetle tanışamadı

Kayıp Fırtına: 1-1

Trabzonspor’un oldukça geniş bir kadrosu var. Ancak oynayan isimler hep aynı olunca, bunun bir anlamı kalmıyor. Perşembe gecesi Metalist ile Ukrayna’da zorlu bir maç oynayan Trabzonspor dün akşam bunun yorgunluğunu yaşadı.Constant, Waris, Zeki ve Medjani’de bunun etkileri çok net belli oluyordu. Attıkları basit paslarda bie hata yaptılar. İkinci yarıya başlarken Constant’ın çıkarılması doğru olabilir. Ancak yerine giren ismin Ferhat olması tartışılır. Zaten daha ikinci yarının başında Başakşehir’in bulduğu gol, Vahid hoca bu değişiklikle her ne planladıysa bunu bozdu. Kurtarıcı olarak Cardozo’nun girmesi de kaçınılmaz oldu. Paraguaylı’ya kenardan top gelmeyince Yusuf hamlesi de zamanında yapıldı. Sağda Sefa, solda Yusuf ve ileri ikilide Cardozo-Waris ile gol aradı Fırtına. Tam baskı kuruyordu ki 72. dakikada yaşanan gerginlik araya girdi. Yaşanan olayların adından ise Trabzonsporlu futbolcular belki de gerilimin etkisiyle yine basit hatalar yapmaya başladı. Bir türlü pozisyon üretemeyen Trabzonspor’un yüzü, 90+3’te kazanılan penaltıyla güldü. Cardozo bunu gole çevirdi ve beraberliği getirdi. Ancak 3 puan özlemi de 4. haftaya taşındı.

Maçtan dakikalar
5. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Fatih ortaladı, Waris’in zayıf kafa vuruşunda Volkan gole izin vermedi.
12. dakikada kullanılan kornerde Medjani kafayı vurdu ama top yandan dışarı gitti.
34. dakikada Mehmet Ekici’nin uzaktan çektiği şutta Volkan topu köşeden çıkarttı. Pozisyonun devamında sağdan yapılan ortada Waris, altı pas içinde topa dokundu ama dışarı attı.
47. dakikada sol kanattan gelişen Başakşehir atağında Mossoro soldan getirdiği topu ortaladı. Visca rahat bir şekilde kontrol ederek topu ağlara gönderdi: 1-0.
59. dakikada Cardozo’nun yaklaşık
25 metreden kullandığı serbest vuruş az farkla yandan dışarı gitti.
87. dakikada kazanılan serbest vuruşta Papadopoulos topu ceza sahasına gönderdi. Belkalem’in kafa vuruşunu Volkan kurtardı. 90+3. dakikada kazanılan penaltıyı Cardozo gole çevirdi: 1-1.

Arda Erol

Haberin Devamı
YORUM YAZ