MENÜ

Tottenham'dan kötü başlangıç

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda ki rakiplerinden İngiliz ekibi Tottenham son zamanlarda kaybettiği puanlar ile dikkat çekiyor. Sezona yeni teknik direktörü Mauricio Pochettino ile güzel bir başlangıç yapan ve ilk 2 maçta aldığı galibiyetler ile ligin üst sıralarında bulunan Tottenham son 3 maçta kaybettiği 8 puan ile bir anda 9. sıraya kadar düştü.

Tottenham'dan kötü başlangıç

Kendi sahasında oynadığı son 2 maçı da kaybeden Kuzey Londra ekibi deplasmanda oynadığı Sunderland maçın da berabere kaldı. Beşiktaş'ın da bulunduğu UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında da deplasmanda Partizan ile 0-0 berabere kalarak Avrupa Ligi'ne de istenilen başlangıcı yapamayan Tottenham'da moraller bozuk.

Pazar günü oynanan Premier Lig maçında sahasında şok bir yenilgi alarak West Brom'a 1-0 yenilen Tottenham'da maç sonu kısa bir açıklama yapan Pochettino "Bizim için iyi bir gün değildi. Top ile de topsuz da çok berbattık" dedi.

TOTTENHAM'IN ZORLU FİKSTÜRÜ BAŞLIYOR

Premier Lig'de son 3 maçta 8 puan kaybeden Tottenham'da zorlu maçlar devam edecek. Bu hafta içi İngiltere Championship Ligi'nin lideri Nottingham Forest ile İngiltere Lig Kupası maçında karşılaşacak olan Tottenham hafta sonu ise Premier Lig'de deplasmanda Arsenal'e karşı zorlu bir derbi maçına çıkacak. 2 Ekim'de ise UEFA Avrupa Ligi'nde kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Tottenham 1 hafta içinde 3 önemli sınav verecek.
İngiliz basınında yer alan haberlerde Kuzey Londra temsilcisinin teknik patronu Pochettino bu 3 maçta da başarısız sonuçlar alması takdirinde yönetimin ve taraftarın Ona olan güveninin sarsılacağı ve koltuğunun sallantıda olacağı iddia edildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ