MENÜ

Torku Konyaspor'da "bir puan" sevinci

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, Sivasspor'un iyi takım olduğunu belirterek, "Küçümsememek lazım. Deplasmandan alınan 1 puana sevindik" dedi.

Torku Konyaspor'da "bir puan" sevinci

İçgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor karşılaşmasında oyunun ortada geçtiğini söyledi.

Maçta çok pozisyon olmadığını ancak iyi mücadelenin ortaya konulduğunu aktaran İçgül, "Direkten dönen toplarımız, birkaç tane net pozisyonumuz var. Sivasspor iyi takım. Küçümsememek lazım. Deplasmandan alınan 1 puana sevindik" diye konuştu.

"Fenerbahçe maçından sonra tam kadro çalışacağız"

İçgül, takımda bazı oyuncuların sakat olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe maçından sonra tam kadro çalışacağız. Takım için önemli ve deneyimli oyuncular sakat. Djalma Campos, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçından sonra takıma dönecek. Kaya Tarakçı, bu hafta takıma dahil olacak. Hasan Kabze, 1 hafta daha yok. Dimitar Rangelov, Uğur İnceman ve Elvis Kokoloviç ise inşallah kupa maçından sonra bizimle beraber çalışmalara başlayacak. Bu futbolcularımız aramıza döndükten sonra çok daha farklı bir Konyaspor seyredeceğiz."

Türkiye Kupası 2. tur maçında Hacettepespor ile karşılaşacaklarını dile getiren İçgül, "Yarın Ankara’ya gidiyoruz. Kupa maçı için çalışacağız. Hocamız daha az forma giyenlere şans verecektir. Hacettepespor’u yenerek, tur atlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ