MENÜ

‘Tek hedef zafer'

Başkan Orman, bu akşam Bursa Atatürk Stadı'na galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Orman, "Bu maç öncesinde tek beklentim üç puan. Başarı kazanmak için elimizdeki bütün imkanları seferber ettik ve oyuncularımızdan bu sezon şampiyonluk bekliyoruz" dedi.

‘Tek hedef zafer'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlılar'ın bu akşamki Bursaspor mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Ahmet Fetgeri Aşeni Parkı'nın açılışında konuşan Orman, "Ligde geçen hafta puan kaybı yaşadık. Elbette benzer kayıplarımız olacaktır ama Bursa karşısında tek beklentim üç puan" ifadelerini kullandı. Bu sezon takımından beklentilerinin çok yüksek olduğunu söyleyen 46 yaşındaki
yönetici, "Başarı kazanmak için elimizdeki bütün imkanları seferber ettik. Harcadığımız emek ve sarf ettiğimiz çabanın tek karşılığı şampiyonluktur. Camia olarak el ele verip güç birliği yaparak hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Takımımızdaki her bir oyuncudan şampiyonluk hedefimiz için ellerinden geleni yapmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

'Stat konusu kesinleşmedi'

İç saha maçlarına Olimpiyat Stadı'nda çıkan Siyah-Beyazlılar'ın, bozuk sahadan dolayı sıkıntı yaşadığı için Başakşehir Stadı'nı kullanmak istediğini yineleyen Orman, "Biz Avrupa maçlarımızı ve derbi mücadelemizi yine Olimpiyat Stadı’nda oynayacağız. Diğer karşılaşmalar belki Başakşehir Stadı’nda oynayabiliriz. Daha kesinleşmiş bir şey yok" dedi.


Haberin Devamı
YORUM YAZ