MENÜ

Süper şampiyon

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalarak bir ilki başaran Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, sezonu da kupayla açtı. 10 lig şampiyonluğu bulunan Siyah-Beyazlılar, Nilüfer'i 38-30 yenerek, üçüncü kez Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Süper şampiyon

Beşiktaş’ın gururu hentbolcular yine müzesine bir şampiyonluk daha taşıdı. Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılma başarısı gösteren Siyah-Beyazlılar, sezon kapanışında olduğu gibi açılışı da kupayla yaptı. Geçen yılın lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Kartal, bu kez de Süper Kupa’nın sahibi oldu. Beşiktaş Mogaz finalde Nilüfer Belediyespor’u 38-30 mağlup etti. Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan Beşiktaş Mogaz, ilk 5 dakikada 5-1 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Ivan Nincevic’in 7 golüyle farkı artıran Siyah- Beyazlılar devreyi 17-11 üstün kapattı. Kalan bölümde de farkı 10 sayıya kadar çıkartan Beşiktaş rahat bir şekilde galibiyete gitti. Kupa töreninde Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Beşiktaş Mogaz takımı oyuncularına madalya takarak, kupayı verdi.


SALON: Süleyman Evcilmen
HAKEMLER: Kürşad Erdoğan, İbrahim
Özdeniz
BEŞİKTAŞ MOGAZ: Bülent Erkol, Erwin Perez (5), Ozan Arifoğlu (4), Laydko, Şenol Boyar (1), Buljubasic, Yunus Özmusul, Ercan Aşıkoğlu (7), Oğuzhan Büyük, Tolga Özbahar (2), Mesut Çebi, Dacevic (2), İbrahim Demir, Nincevic (12), Uğur Çoban (1), Ramazan Döne (4)
NİLÜFER BELEDİYE: Şuayip Işıldak, (6), İdris Tan (1), Boris Grk (3), Gnoyevyy (2), Dolenko (2), Durmuş Mutlu (2), Burakhan Ay, Serhat Yahşi (4), Ramazan Mutlu (3), Kıjajıc, Djordjevic (2), Cavit Eyövge, İbrahim Üçdağ (1), Çağlayan Öztürk (3), Salih Aktaş (1), Kayhan Akat
İLK YARI: 17-11
2 DK CEZASI: Ercan, Dacevıc, Nincevic (Beşiktaş), Şuayip, İdris, Boris, Gnoyevyy, Dolenko, Durmuş (Nilüfer)

Haberin Devamı
YORUM YAZ