MENÜ

Mesut Özil: Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil, takımının başarısı için oynadığını ve kimseye bir şey ispatlamak zorunda olmadığını söyledi.

Mesut Özil: Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim

Ligin 5. haftasında takımı Arsenal’in Aston Villa’yı deplasmanda 3-0 yendiği maçta bir gol atan, bir de asist yapan Özil, Alman haber ajansı DPA’ya yaptığı açıklamada, sezonun yeni başladığını ve takıma önemli pozisyonlarda oynayan yeni isimler katıldığını hatırlatarak, "Kolektif oyunu bir günde oturtmak mümkün değil. Kimseye bir şey ispatlamak için değil Arsenal için oynuyorum. Almanya Birinci Ligi’nde de (Bundesliga) Real Madrid’de de eleştirildim" ifadelerini kullandı.

Real Madrid’den 50 milyon avro karşılığında Arsenal’e transfer olduğu 2013-2014 sezonundan bu yana inişli çıkışlı performansıyla eleştirilen Özil, şunları kaydetti:

"Premier Lig’in internet sitesinde yapılan bir ankette sezonun takımına seçileli 10 hafta oldu. Sonrasında ise Dünya Kupası’nı kazandık. Yeni sezon başlayalı birkaç maç oldu ama yeniden her şeye şüpheyle yaklaşılıyor. Bu çok tuhaf ama ne yapabileceğimi biliyorum."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ