MENÜ

Krizin adı Emenike!

Fenerbahçe'de dün büyük bir kriz patlak verdi. 51. dakikada Emenike'nin hatalı pasına kaptan Emre tepki gösterdi. İkili arasındaki tartışma uzayınca Nijeryalı'ya tribünden ıslıklar yükseldi. Taraftara yanıt veren forvet oyundan alınınca doğrudan soyunma odasına gitti.

Krizin adı Emenike!

Son şampiyon Fenerbahçe'de futbolcular arasında son yılların en ciddi saha içi tartışması yaşandı. Gaziantepspor kalesine baskı kuran Sarı- Lacivertliler'de gol gelmedikçe oyuncular gerildi. 51. dakikada ise bu gerginlik zirve yaptı. Performansı eleştirilere neden olan Emenike bir pozisyonda topuk pası vermek istedi. Ancak top rakibe gitti. Bu gereksiz hareket sinirlenen kaptan Emre, Nijeryalı yıldıza tepki gösterdi. Emenike cevap verince ikili arasındaki pozisyon değerlendirmesi tartışmaya dönüştü. Olay, tribünler tarafından fark edildikten sonra yaşananlar ise çok ilginçti. 26 yaşındaki forvet o gerilim anından sonra ne zaman topla buluşsa taraftarların ısklıklarıyla karşı karşıya kaldı. Bu duruma içerleyen golcü oyuncu, topu bıraktı, kollarını iki yana açarak, "Devam edin, bağırın" şeklinde hareketler yapmaya başladı.

Kulübeye bakmadı bile!

Bu sırada Sarı-Lacivertliler'de diğer oyuncular devreye girdi, Emenike'yi sakinleştirmek istedi. Ayrıca Emre de tribünleri yatıştırmak istedi. Ancak tepkiler dinmeyince İsmail Kartal, çareyi değişiklik yapmakta buldu. 59. dakikada Emenike'nin yerine Webo, Diego'nun yerine ise Alper girdi. Emenike oyundan çıkarıldıktan sonra kulübeye bakmadan direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ