MENÜ

"Fenerbahçeliler bile 'penaltı değil' dedi"

Gaziantepspor'lu futbolcu Şenol Can, Gökhan Gönül'le yaşadığı penaltı pozisyonu hakkında iddialı açıklamalar yaptı.

"Fenerbahçeliler bile 'penaltı değil' dedi"

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün düşmesinin ardından penaltı kazanan fenerbahçe'nin bu golle kazanamsının ardından şenol Can, sarı-lacivertli isimlerle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.
Beyaz TV'ye konuşan Şenol Can, Fenerbahçeli bazı futbolcuların pozisyonun penaltı olmadığını itiraf ettiğini söylerken, "Çoğu Fenerbahçeli arkadaşlar penaltı olmadığını söyledi. İsim vermeyelim. Kolay verilmiş penaltı. Gökhan da bunu kullandı. Hakeme teşekkür etti. Neyse canları sağolsun. Fenerbahçe ceza sahası içerisinde böyle düşsek penaltı verilir miydi? Biz önümüze bakıyoruz. Bundan sonra Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz. Fenerbahçeli futbolculara söyleyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'nin bunlara ihtiyacı yok"

Şenol, maçtan sonra yaptığı açıklamada, penaltının çok kolay gösterildiğini belirterek, "Zaten altıncı hakem 2-3 saniye sonra verdi. Aynı pozisyonda Fenerbahçe ceza alanında düşsek bize öyle penaltı verirler miydi? Fenerbahçe'nin böyle şeylere ihtiyacı yok" dedi.

"Çok kolay bir penaltı"

Penaltı pozisyonunda Gökhan Gönül'e hafifçe dokunduğunu anlatan Şenol Can, "Ben müdahaleyi yaptım çok hafif dokundum, Gökhan da kendini 3 saniye sonra yere bıraktı. Elimle hafifçe değdim o zaten 3 saniye sonra kendini yere bıraktı. Çok kolay bir penaltı kararı çıktı. Sergilediğimiz mücadeleye, emeğe yazık oldu" diye konuştu.

"Türk futbolu bir yerlere gelemiyor"

Şenol, Fenerbahçe'den daha iyi oynadıklarını savunarak, "Maçta 1 veya 3 puan almamız lazımdı. Biz Anadolu takımıyız, belli ölçülerde mücadele ediyoruz. Hakemler büyük takımlara destek verdiği sürece, Türk futbolu bir yerlere gelemiyor" ifadelerini kullandı.

"Emenike'nin olayı bize yaradı ama..."

Bir soru üzerine Emenike'nin kendi taraftarlarıyla yaşadığı olayın Gaziantepspor için avantaj olduğunu dile getiren Şenol, "Biz daha cesaretlendik. Ondan sonra bir kaç tane net pozisyon yakaladık fakat atamadık" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ