MENÜ

Bu son yalnızlık

Kadıköy'de dün gece yalnızca kombineli futbolseverler vardı ama tribünler son kez boş kaldı. Passolig'le anlaşma sağlandı. Belki eskisi kadar dolmayacak. Ancak iki hafta sonraki Konyaspor maçında arı-Lacivertliler bu kadar yalnız kalmayacak.

Bu son yalnızlık

Tüm Süper Lig ve PTT 1. Lig takımları tarafından kabul edilen ve hayata geçirilen Passolig sistemini kabul etmeyen tek kulüp Fenerbahçe'ydi. Taraftarların özel bilgilerini bir ticari kurumla paylaşmak istemeyen Sarı- Lacivertliler, firmayla uzun süredir görüşme halindeydi. Önceki gün, 'Anlaşma sağlandı' haberi geldi. Ancak bu kadar kısa süre içerisinde geçici bir çözüm üretilemedi. Dolayısıyla dün geceki Antep maçını da yalnızca kombine kart sahibi futbolseverler izleyebildi. Şampiyon olduğu geçen sezon iç sahada her maçını tıka basa dolu tribünler önünde oynayan, 12. adamıyla rakiplerine büyük baskı kuran Fenerbahçe, 4. yıldız yolculuğuna çıktığı 2014- 2015 futbol yılında da son kez bu kadar yalnız kaldı. Passolig'le yapılan görüşmelerde tüm pürüzler önümüzdeki günlerde giderilecek ve Sarı- Lacivertli taraftarlar iki hafta sonraki Konya maçına kadar Passolig kartlarını çıkaracak ve tribünlerdeki yerini alacak.

Demirören'i bekliyor!

Bu arada edinilen bilgiye göre Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'in yurt dışında olması nedeniyle bazı görüşmelerin onay merciine takıldığı öğrenildi.

'Sınırlı anlaşma'


Fenerbahçe resmi site aracılığıyla Passolig'le ilgili bilgilendirme yaptı. Taraftarın haklarının ön planda olduğu belirtilerek, “Ekonomik külfetler yükleyecek sözleşmeyi benimsenemedik. Zorunluluk sebebiyle bilet satışı ile sınırlı olmak üzere anlaşıldı” denildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ