MENÜ

Bodrum Yarımada Sutopu şampiyonu

Sutopu Federasyonu faaliyet programı içinde yer alan Yıldız Erkekler Açık Küme Müsabakaları Bursa İli Atıcılar Yüzme Havuzunda yapıldı. Müsabakalar sonunda Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü Yıldız Erkekler Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Bodrum Yarımada Sutopu şampiyonu

Bodrum Yarımada Su Sporları Sutopu Takımı maç sezonu sonunda Bodrumumuza Üç Şampiyonluk iki tane de ikincilik kazandı.

Turnuva ‘da kulübümüz sporcusu Tufan Kuvvet Adana da yapılan şampiyonadan sonra bir kez daha en iyi kaleci ödülüne layık görüldü.

Kulüp Başkanı Edip Emre Uslu kısaca şunları söyledi;

"Tüm evlatlarımızı canı gönülden kutluyorum. Bu sezon Bodrum Yarımada Sutopu ailesi ve Bodrum için şampiyonluklar ile geçmiştir. A Takımımız Bodrum da bir ilke imza atarak Deplasmanlı Sutopu Ligine katılamaya hak kazanmıştır. Bunun dışında Adana da yapılan Küçük Erkekler ve Bursa da yapılan Yıldız Erkekler Açık Küme de Türkiye şampiyonlukları kazanılmıştır. Bunların dışında Kayseri de yapılan Ümit Erkekler ve Manisa’da düzenlenen Açık Küme Bayanlar maçlarında da ikinci olarak gümüş madalya alınmıştır. Bu şampiyonluklar hem evlatlarımız ve bizleri daha iyilerini gerçekleştirmek için daha da motive etmiştir. Yalnız şunu söylemeden de geçemeyeceğim sınırlı imkanlar sağlanarak faaliyetlerine devam eden kulübümüzün hem daimi olması hem de daha büyük hedeflere yürüyebilmesi için sponsorluk müessesinin de aktife edilmesi gerekmektedir. Bunun için Bodrumumuzda bulunan iş adamları ve müesseselere de büyük görev düşmekte. Biz bu yola başladığımızda Bodrumlu çocuklar ile ulusal ve uluslararası başarılara imza atarken milli takımlara da oyuncu desteği sağlayacağız demiştik. Çok şükür ki hedeflerimiz yavaş yavaş ilerlemekteyiz. Kaymakamımız Sayın Dr.Mehmet Gödekmerdan’a, her zaman destekleri ile bizleri yüreklendiren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a, Muğla İli Gençlik Hizmetleri Müdür Sayın Bekir Çeker’e, Bodrum Belediyesi Yönetim Kurulu Üyesi Ağabeyimiz Sayın Hasan Sinop’a, Sutopu Federasyonu Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet Açak’a teşekkürlerimizi sunarım."

Bursa’da Şampiyon Olan Takım Kadrosu;


Tufan Kuvvet
Tunahan Çakır
Kaan Efsen
Halil Başol
Emirkan Koç
Berk Sert,
Canberk Osmancık
Timmycan Özkan
Seymen Benli
Sarp Karamanlı
Kayra Akdeniz
Doğukan Çil
Efe Sayın

Haberin Devamı
YORUM YAZ