MENÜ

Beşiktaş, satışları patlattı!

Elektronik bilet sistemine tepki gösteren Bursasporlu taraftarların, Beşiktaş maçının biletlerine beklenenden daha fazla ilgi gösterdiği öğrenildi. Dev mücadele öncesinde 9 bin biletin satıldığı, karşılaşma saatine kadar bu sayının 12 bini bulabileceği öğrenildi.

Beşiktaş, satışları patlattı!

Sezon başından beri Passolig sistemine tepkisini sürdüren Bursaspor taraftarlarının, Beşiktaş mücadelesinin biletlerine yoğun ilgi gösterdiği bildirildi. Türkiye'deki birçok taraftar oluşumuna paralel olarak elektronik bilet sistemine karşı çıkan başta şehrin en büyük oluşumu Texas'ın üyelerinin, Siyah-Beyazlılar'la oynanacak karşılaşmaya özel olarak hazırlandığı öğrenildi. Galatasaray'la oynanan ilk hafta maçında 25 bin kişilik Bursa Atatürk Stadı için 5 bin bilet satan Yeşil-Beyazlılar'ın, Beşiktaş sınavı öncesinde 9 bine ulaştığı ifade edildi. Maç saatine kadar 3 bin biletin daha satılması planlanırken statta 12 bine yakın Bursalı taraftarın gelmesinin ön görüldüğü duyuruldu.

Siyah-Beyazlı taraftar yok!

Bursasporlu ve Beşiktaşlı taraftarlar arasında önceki sezonlarda yaşanan olaylardan dolayı Bursa Valiliği, bugünkü maç öncesinde Siyah-Beyazlı futbolseverlerin bu mücadeleye alınmamasını kararlaştırmıştı.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ