MENÜ

22 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası sona erdi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde düzenlenen 22 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nda erkeklerde Norveç, kadınlarda da ise Polonya takımı şampiyon oldu.

22 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası sona erdi

Çalış Plaj Sporları Tesisi'nde Fethiye Belediye ile Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği işbirliğinde düzenlenen turnuva 4 gün sürdü. 20 ülkeden 57 takımda 114 sporcunun katıldığı turnuvada ikişer sporcudan oluşan takımlar gruplarda mücadele etti. Gruptan çıkan takımlar tek maç eleme usulü oynanan müsabakalarla finale uzandı. Bayanlar ve erkeler kategorisinde 4'er takımla mücadele eden Türkiye, turnuvada varlık gösteremedi.

POLONYA TAKIMLARI FİNALDE KARŞILAŞTI


Kadınlar finali iki Polonya takımının mücadelesine sahne oldu. İlk iki seti kaybetmesine karşın mücadeleyi bırakmayan Baran-Gruszczynska ikilisi, Kociolek-Strag ikilisini 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu, Bayanlarda Eiholzer ve Gerson'dan oluşan İsveç ekibi üçüncülüğü elde etti.

ERKEKLERDE NORVEÇ ŞAMPİYON


Erkeklerde ise İsveçli Beeler-Krattiger ikilisini 3-0 mağlup eden Norveçli Sannarnes-Sorum takımı turnuvayı şampiyon tamamladı. Avusturyalı Dressler-Kattner ikilisi ise üçüncü sırayı aldı.
Şampiyona sonunda takımlara kupa ve madalyaları Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Fethiye Belediye Başkan Yardımcıları Mete Atay ve Mete Karacadağ, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Tarakçı, Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ve Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay tarafından verildi.

HABER -KAMERA: Ergün TOS/FETHİYE (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ