MENÜ

Suskun yıldızlar!: 0-0

Bir yanda Toraman'lı, Cicinho'lu, kral Aatıf'lı Sivas, diğer tarafta Hleb, Torje ve Marica'lı Konyaspor... Ligin en iyi hücum yapan iki takımının nefes kesen mücadelesinde savunmalar hatasızdı, gol sesi çıkmadı. Yiğidolar, galibiyet umutlarını haftaya bıraktı, konuk ekip ise puanını 4'e çıkardı.

Suskun yıldızlar!: 0-0

Kadro planlamaları ve oyun anlayışları ile Avrupa Kupaları’na katılmaları sürpriz olmayacak iki takımın maçında ilk yarıda Torku Konyaspor, ikinci yarıda Sivasspor oyunun hakimiydi. Maç, 3. dakikada takımı adına en faydalı
oyunculardan Taouil’inin direğin hemen yanından auta giden vuruşuyla başladı. Ali Çamdalı ve Mehmet Güven’in orta sahada diri olduğu dakikalarda gole yakın pozisyonlar yakalayan takım misafir Konyaspor’du. 16’da Kadir’in, ceza alanı içinde Ali Turan’a yaptığı hareket penaltıydı. İlker Meral ve 2 yardımcısı inanmadı. 18’de Torje’nin serbest vuruşunda top direğe takıldı. 39 ve 42. dakikalar arasında misafir takım güzel ataklarında son pasları çok kötü yaparak, golle bitebilecek 3 pozisyonu harcadı.

Sigorta Selim!
İkinci devre ise ev sahibi Sivasspor sağdan Cicinho ve Burhan, soldan Ziya ve Aatif’la Konyaspor’u bunalttı. 64’te önce Batuhan, bir sonraki atakta Burhan vurmakta gecikti. 68’de Batuhan çok yüksekten gelen bir topu ayağıyla
iyi kontrol edip ortaladı. Güzel ortayı Selim’in şarjıyla bozduğu Burhan altıpastan auta yolladı. 75’te Taouil ceza yayının üstünden güzel bir aşırtma şut denedi, top üst direkten geri döndü. Konyaspor’un ikinci yarıdaki tek pozisyonu 80’de geldi. Marica çizgiye inip altıpasa kestiği topu Ömer Ali kötü bir vuruşla auta yolladı. Maç berabere gidecek diye düşünürken Vukovic’in orta sahada kaptırdığı top gol olacaktı ki, Selim yaptığı kademeyle maçın 0-0 bitmesini sağladı.

Sivas birine patlar!
Konyaspor kaliteli kadrosuyla biraz daha fazla top yapan kimliğe bürünmeli. Sivasspor ise çabuk ve klas oyuncularıyla herhangi bir takıma 5 gol atarsa şaşırmam.

Hakan Can

Haberin Devamı
YORUM YAZ