MENÜ

Paşa'nın dönüşü: 2-1

Galibiyeti olmayan iki takım İstanbul'da kozlarını paylaştı. Karabük, Kumbela'yla öne geçti. Ancak Kasımpaşa pes etmedi. Lacivert-Beyazlılar, Viudez'in penaltısıyla skoru eşitledi, Halil Çolak'ın golüyle zafere gitti.

Paşa'nın dönüşü: 2-1

Kasımpaşa’da oynadıkları iki maçta henüz 3 puanla tanışamayan iki takımın mücadelesi vardı. İlk 10 dakikada Hakan Özmert ve Tunay’ın rakip kaleleri yoklayan, fazla etkili olmayan şutlarını izledik. 17’de Karabükspor öne geçti. Samba Sow ile başlayan atakta sol kanattan Erkan Kaş’ın yerden ortasına Kumbela dokundu, İsaksson önledi, top tekrar Kumbela’ya çarpıp ağlara gitti: 0-1. Dakikalar 38’i gösterirken Kasımpaşa penaltı kazandı. Erdem’in, Babel’i düşürmesiyle kazanılan atışı Viudez golle sonuçlandırdı. 45 artıda Kasımpaşa’nın kullandığı kornerde Babel altı pastan topu dışarı attı ve takımının öne geçme şansını kullanamadı.

Viudez işi bitirdi

Son 15 dakikada iki takım da yoruldu ve futbolcuların oyundan düşmesiyle birlikte riskler çoğaldı. Beraberliği bozma çabalarını izledik bu bölümde. 86’da Karabük hücumunda Onur’un ortasını Orhan Şam son anda kornere attı, mutlak bir golü önledi. 89’da Viudez’in pasında oyuna sonradan giren Halil savunmanın hatasını affetmedi ve yerden bir vuruşla takımını öne geçirdi: 2-1.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ