MENÜ

Muhteşem bir tesis

Özaltın Holding'in Belek'te yaptığı ve ocak ayında açılacak Türkiye ile Avrupa'nın ilk 'çok kapsamlı' spor kompleksi Gloria Sports Arena'nın Esma Sultan Yalısı'ndaki lansmanı, spor ve iş dünyasını buluşturdu.

Muhteşem bir tesis

Burcu Esmersoy ile dünya şampiyonu bilardocu Semih Saygıner’insunuculuğunu yaptığı geceye Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, Galatasaray İcra KuruluBaşkanı Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Basketbol Federasyonu Milli Takımlar İdari Menaceri Barbaros Akkaş, iş adamları Mehmet Cengiz ve Sadettin Saran da katıldı.

50 milyon Dolar’lık yatırım


Lansman gecesinde konuklara 50 milyon Dolar’lık yarıtırmla yapılacak Gloria Sports Arena tüm yönleriyle tanıtıldı. 105 bin metrekarelik alan üzerine kurulan tesis, açık, kapalı ve su sporları alanları, rehabilitasyon merkezi, 100 odalı oteli ve 50’den fazla branşta spor yapma imkânıyla profesyonel sporcu ve takımlar için yepyeni ve benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Dev tesis; atletizm, yüzme, cimnastik, boks, eskrim, judo, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, masatenisi, badminton, dans ve halter için salonlar; açık alanda ise 1 adet olimpik olmak üzere farklı özellik ve donanımlarda toplam 3 adet havuz, koşu parkurları, atletizm sahaları, kumsal sporlarısahaları, tenis kortları, tırmanma duvarları, çok amaçlı açık spor sahası ve çok amaçlı açık yeşil sahalar ile hizmet sunacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ