MENÜ

Kupa 3. kez Beşiktaş Mogaz'ın: 38-30

Hentbol 5'inci Erkekler Süper Kupa final müsabakasında Beşiktaş Mogaz, Nilüfer Belediyespor'u 38-30 yenerek 3'üncü kez kupanın sahibi oldu.

Kupa 3. kez Beşiktaş Mogaz'ın: 38-30

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 5'inci Erkekler Süper Kupa final müsabakasında Beşiktaş Mogaz ile Nilüfer Belediyespor karşılaştı. Geçen sezon hem şampiyon olan hem de Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş Mogaz'ın, Türkiye Kupası finalisti Nilüfer Belediyesi ile oynadığı maç Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapıldı. Maçı Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu, yönetim kurulu üyeleri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da izledi. Maça Beşiktaşlı taraftarlar ve sporseverler de ilgi gösterdi.

Maça hızlı başlayan Beşiktaş Mogaz, ilk 5 dakikada etkili ataklarıyla rakibi karşısında 5-1 öne geçti. Maçta üstünlüğünü koruyan Beşiktaş Mogaz, ilerleyen dakikalarda Ivan Nincevic'in 7 golüyle farkı artırdı. İlk yarı rakibi karşısında etkili olan Beşiktaş Mogaz'ın 17-11 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da rakip kalede karşılıklı goller buldu. Daha sonra oyunda etkisini artıran Beşiktaş, ikinci yarının 15'nci dakikasında farkı 10 sayıya kadar yükseltti. Son dakikaları karşılıklı gollerle geçen maçta Beşiktaş Mogaz, Nilüfer Belediyespor'u 38-30 yendi. Beşiktaş Mogaz takımında Ivan Nincevic 12 golle maçın en skorer ismi oldu.

Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde Beşiktaş Mogaz oyuncularına kupa ve madalyalarını Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal verdi. Beşiktaş Mogaz'lı oyuncular kupa sevincini taraftarlarıyla yaşadı.

Tolga YILDIRIM/ANTALYA,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ