MENÜ

İsmail Kartal: Şampiyonluk istiyoruz

Sarı-Lacivertliler'in deneyimli çalıştırıcısı İsmail Kartal, Antep karşısında alınan 3 puandan dolayı oyuncularını kutladı. Hedeflerinin büyük olduğunu belirten Kartal, “Biz her geçen dönemin üzerine koyup şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

İsmail Kartal: Şampiyonluk istiyoruz

Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcısı İsmail Kartal, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Güneydoğu ekibiyle oynadıkları maç öncesinde çok iyi hazırlandıklarını belirten Kartal, “Bizim için zor olacağını biliyorduk. Antep’i çok iyi izledik, analizlerini yaptık. Takıma çok iyi anlattık. Rakibimiz maça çok iyi başladı. Zaman zaman biz de iyi oynadık. İlerleyen bölümde rakibimize üstünlüğümüzü kurduk. Ardından onlar pozisyon bulmaya başladı. Ben her şeye rağmen kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi. Bu sezondaki hedeflerinin zirve olduğunu söyleyen Kartal, “Biz her geçen dönemin üzerine koyup şampiyon olmak istiyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum onları çok seviyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Böyle şeyler olur’

Emenike ve Emre Belözoğlu’nun arasındaki tartışmaya da değinen tecrübeli teknik adam, “Bazen böyle gol gelmeyince oyuncular arasında böyle şeyler olur. Dünyanın en büyük takımlarında da olabilecek bir şey. Bir anlık öfke ve kızgınlık olabilir” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ