MENÜ

İki yıldız Bursa'da yok

Beşiktaş'ta zorlu Bursa sınavı öncesinde iki eksik bulunuyor. Sol kasığında yırtık olan Ersan Gülüm ve adalesindeki sakatlık nedeniyle dünkü antrenmanda yer almayan Mustafa Pektemek'in Bursa'ya karşı forma giyemeyeceği bildirildi.

İki yıldız Bursa'da yok

Ligde sezonun üçüncü haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta, yarın oynanacak karşılaşmada iki ismin forma giyemeyeceği öğrenildi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 1-1 sona eren Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan ve sol kasığında birinci dereceden yırtık tespit edilen Adem Ersan Gülüm'ün, bu probleminden dolayı Siyah- Beyazlılar'ın Bursa kafilesine dahil edilmeyeceği bildirildi. Kara Kartal'ın Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Asteras Tripolis'le oynadığı mücadeleye ilk 11'de başlamasına rağmen karşılaşmayı sakatlığından dolayı erken terk eden Mustafa Pektemek'in de sol üst adalesindeki problemin sürmesi nedeniyle Yeşil-Beyazlılar'a karşı riske edilmeyeceği ifade edildi.

Tolga forma giyecek
Dünkü takım çalışmasında gribal enfeksiyonu sebebiyle yer almayan kaptan Tolga Zengin'in, yarın Bursa'ya gidecek olan Siyah-Beyazlı kafilede yer alacağı ve sağlık heyetinin ilaç tedavisinin ardından görev yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ