MENÜ

Galatasaray'a acı fatura

Spor Toto Süper Lig'de Balıkesirspor'a 2-0 yenilen Galatasaray'ı yıkan isimlerden biri de kiralık futbolcusu Sercan Yıldırım oldu. Balıkesirspor'un ilk golünü atan Sercan Yıldırım, kadroda düşünülmediği için sezon başında sarı-kırmızılı kulübün ısrarı ile Balıkesirspor'a kiralanmıştı.

Galatasaray'a acı fatura

Geçen sezonu da başka takımlarda kiralık olarak geçiren Sercan Yıldırım, bu sezon da Galatasaray'da kadroda istenmeyen isimlerden biri oldu. Sarı-kırmızı ekibin zorlamasıyla Sercan, Balıkesirspor'un yolunu tuttu.

Balıkesirspor, Sercan'ın ücretini ödemekte zorluk çektiği için Galatasaray, kadroda istenmeyen oyuncunun ücretinin bir bölümünü üstlenmeyi kabul etti. Yıllık ücretinin bir kısmını Galatasaray'dan alan Sercan Yıldırım, 2-0 biten maçta Balıkesirspor'un ilk golünü kaydetti. Bu gol ile G.Saray'ın kiralık oyuncusu, sarı-kırmızılı ekibe acı bir fatura ödetmiş oldu.

Kariyeri boyunca Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığı 18 maçta golü bulunmayan Sercan'ın Galatasaray karşısında çıktığı 10 maçta fileleri ikinci kez havalandırması ise kayıtlara ilginç bir istatistik olarak geçti.

Sercan Yıldırım'ın golden sonraki hırslı sevinci ise gözlerden kaçmadı.

Suskun ikili G.Saray'a patladı

Bu arada son yılların suskun golcüleri Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal adeta Galatasaray'a patladılar. Sarı-kırmızı ekibe 1'er gol atan ikili geçen yıl ise toplam 4 kez fileleri havalandırmıştı.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ