MENÜ

Burak Yılmaz her yerde kral!

Burak Yılmaz, dün akşam ilk 11'de başladığı Balıkesir mücadelesinde 5 kez ofsayta yakalandı. Toplamda 7 sayıya ulaşan 'Kral' lakaplı futbolcu, bu alanda Avrupa'da, 12 kezle lider konumda bulunan PSG'li Cavani ve 9 kezle ikinci olan Bordeaux'lu Diabate'nin ardından üçüncü sırada bulunuyor.

Burak Yılmaz her yerde kral!

Galatasaray’ın deneyimli golcüsü Burak Yılmaz, dün akşam Balıkesirspor mücadelesinde yine eski günlerinden uzak bir görüntü çizdi. Oyun genelinde yakaladığı önemli pozisyonları değerlendirmekte zorlanan 29 yaşındaki futbolcu, sık sık ofsayta yakalanması sebebiyle Balıkesir Atatürk Stadı’nda maçı izleyen Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Oyunun ilk bölümünde 5 kez ofsayta yakalanan Burak, bu alanda 7’ye ulaşarak Avrupa’nın dev liglerindeki yarışa dahil oldu. Burak, ofsayta yakalanma konusunda 5 maçta 12 kezle lider konumda bulunan PSG’nin Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani ve 4 mücadelede 9 kezle ikinci olan Bordeaux’lu Cheick Diabate’nin ardından üçüncü konumda yer aldı.

Haberin Devamı

Geçen sezon 54 kez!

Süper Lig’de geçen sezonda da birçok mücadelede ofsayta yakalanmasıyla sık sık eleştirilen Burak, 53 pozisyonla ligin en çok ofsayta düşen futbolcusu olmuştu.

YORUM YAZ