MENÜ

‘Başakşehir'de oynamak istiyoruz'

Olimpiyat Stadı'nın zemininden yakınan Beşiktaş Yönetimi'nde flaş bir istek çıktı. Başkan Fikret Orman, “Koşullar eğer uygun olursa Başakşehir Stadı'nda oynamak istiyoruz” dedi.

‘Başakşehir'de oynamak istiyoruz'

Vodafone Arena’daki inşaatın sürmesi nedeniyle iç saha maçlarına Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çıkan Beşiktaş, özellikle Asteras Tripolis ve Çaykur Rizespor maçlarında bozuk saha nedeniyle sıkıntı yaşamıştı. Konuyla ilgili olarak açıklamalada bulunan Başkan Fikret Orman, stadın ulaşım başta olmak üzere birçok sorunun daha olduğuna değinerek, “UEFA Avrupa Ligi dışındaki maçlarımızı Başakşehir’de oynamak istiyoruz. İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da bu konuya sıcak bakıyor. Hocamız Bilic’le görüştükten sonra kesin kararımızı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Menacer ayrımı yapmayız’
Son dönemde menacer Ahmet Bulut’la yönetimin aralarında olduğu iddia edilen probleme de değinen Orman, “Gökhan Töre ve Kaleci Cenk Gönen dışında bizde Ahmet Bulut’un oyuncusu yok. Biz menacer ayırımı yapmayız, bundan sonra da yapmayacağız. Eğer ilgileneceğimiz futbolcu Ahmet Bulut’un futbolcusuyla onunla çalışırız” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ