MENÜ

Aziz Yıldırım: O yıldızı istiyorum

Başkan Aziz Yıldırım, kızı Yaz'ın 1. yaş gününde bir araya geldiği futbolculara kısa ve öz konuştu: 20. şampiyonluğa ulaşan tarafın biz olacağına inanıyorum. Sizler zor zamanların takımısınız. Bu camiaya yine mutlu anlar yaşatacaksınız

Aziz Yıldırım: O yıldızı istiyorum

Fenerbahçeli futbolcular, teknik heyet ve birçok yönetici önceki gün Aziz Yıldırım-Gonca Yıldırım çiftinin kızı Yaz’ın doğum günü partisindeydi. Başkan Yıldırım’ın 1. yaş gününü kutlayan kızı için bir araya gelen Sarı-Lacivertliler’in sohbetinde de tek gündem maddesi; 4. yıldızdı... Takımdan şampiyonluk sözü alan Sarı-Lacivertliler’in patronunun, “Ben sizlere güveniyorum. Bu sezon sonunda 20. şampiyonluğu kazanıp, 4. yıldızı göğsünüze takacağınıza inanıyorum. Teknik heyete de sonuna kadar güvenin. Sizler zor zamanların takımısınız. Muhteşem taraftarımızın da desteği ile zoru başarıp, sezon sonunda camiaya mutlu anlar yaşatacaksınız” dediği öğrenildi.

Fenerbahçe tam kadro!


Tüm futbolcuların eşleri ve çocuklarıyla tam kadro yer aldığı organizasyonda kısa süren bu konuşmanın ardından eğlenceli dakikalar yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım, tüm davetlilerle yakından ilgilenirken, yöneticiler Mahmut Uslu, Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Ünal Uzun, Selim Sapan ve Selim Kosif de kutlamada yer aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ