MENÜ

Tebrikler!

Fenerbahçe maçında galibiyeti kaçıran Trabzon'un Avrupa Ligi'ne zaferle başlaması takım içinde herkesin moralini yükseltti. Halilhodziç soyunma odasında öğrencilerini kutlarken, başkan Hacıosmanoğlu da hem hocasını hem de takımı göklere çıkardı.

Tebrikler!

Yeniden yapılanmaya giden ve sezonun transfer şampiyonu olan Trabzonspor, sportif geri dönüşleri yavaş yavaş almaya başladı. Bordo-Mavililer, lige Erciyes beraberliği ile girdi ama ardından oynadığı Fenerbahçe maçındaki pozitif futbol ve galibiyeti kaçıran taraf olması moralleri bir kat daha yükseltmişti. Takımın havasının tavan yaptığı yer ise Ukrayna oldu. Karadeniz ekibinin Avrupa Ligi’ne deplasman zaferiyle girmesi, sorunları sık sık gündeme getirip camiadan vakit isteyen Vahid Halilhodziç’in bile yüzünü güldürdü. 2-1’lik galibiyetin ardından oyuncularını kutlayan Boşnak teknik adam, “Bu gece güzel bir iş çıkardınız. Hala olmamız gereken seviyeningerisindeyiz ama bu galibiyetler bizi daha kısa sürede istenen seviyelere taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

‘Ben hep emindim’


Avrupa Ligi morali başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na da yansıdı. Takımını hiçbir deplasmanda yalnız bırakmayan ve bu zorlu sınavda da tribündeki yerini alan Bordo- Mavililer’in patronu, gelen galibiyetle derin bir oh çekti. Maçın ardından kafile ile birlikte dönen Trabzonspor Başkanı, hem öğrencilerini hem de hocası Vahid Halilhodziç’i kutladı. Trabzonsporlular’ın beklediği takımın yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladığını belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, “Yerlisi ve yabancısıylaverdiğimiz sözlere yakışır mücadeleler veriyoruz. Bizden beklentiler yüksek, bizim de hedefimiz yüksek. Gruptan çıkacağımıza ilk günden beri eminim. Beni çok şaşırtan bir galibiyet değil ama anlamlı” mesajlarını yolladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ