MENÜ

‘Sorun yok... Yiğido doğru yolda'

Sezona istediği gibi başlayamayan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos, taraftarın yüreğine su serpti. Ligin yeni başladığına dikkat çeken Brezilyalı çalıştırıcı, “Hedefimiz 3.'lük. Eksiklerimiz ve düzeltmemiz gereken şeyler var ama doğru yoldayız” dedi.

‘Sorun yok... Yiğido doğru yolda'

Gaziantepspor yenilgisinin ardından Akhisar Belediyespor karşısında yediği son dakika golüyle beraberliğe razı olan Sivasspor, Torku Konya mesaisine devam ediyor. Geçtiğimiz sezonu 5. sırada bitiren Yiğidolar’ın ilk 2 haftalık performansı taraftarı endişeye sevk ederken, teknik direktör Roberto Carlos, yaptığı açıklamalarla Kırmızı-Beyazlılar’a umut dolu mesajlar verdi. Ligin yeni başladığına dikkat çeken Brezilyalı teknik adam, “Eksiklerimiz var. Düzeltmemiz gereken şeyler de ama doğru yoldayız. Akhisar maçının 2. yarısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Son dakikada kendi hatamızdan gol yedik. Geçen sene başarılı bir sezon geçirdik. Bu sezon aramıza daha kaliteli oyuncular katıldı. Oyüzden geçen sezondan daha iyi bir yerde ligi bitirmemiz gerekiyor. 5. olmuştuk bu sezonki hedefimiz3. olup, Avrupa’ya gitmek” ifadesini kullandı.

‘Artık kazanacağız’

Takımın son durumu hakkında da bilgiler veren Carlos, Da Costa ve Utaka’nın tedavilerinin devam ettiğine dikkat çekti. Her iki futbolcunun belirledikleri program doğrultusunda çalışmalara devam ettiğini kaydeden Carlos, Torku Konya maçında oynayıp oynayamacaklarının maç saati belli olacağına vurgu yaptı. Yeşil-Beyazlı ekibin son dönemde çıkışta olduğunu ifade eden genç teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: “Evimizde galip gelmemiz lazım. Taraftarımızın beklentisi de bu yönde. Artık 3 puanla tanışmanın vakti geldi.”

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ