MENÜ

Oh be Mersin varmış!: 2-0

Yeni stadında berbat duruma gelen zemin nedeniyle Adana'da oynamak zorunda kalan Mersin, Çaykur Rize'yi Servet ve Giray'ın golleriyle yıktı.

Oh be Mersin varmış!: 2-0

Beşiktaş’a karşı çok istekli bir oyun ortaya koymasına rağmen kaybeden, Kasımpaşa deplasmanında ise 2-0 öne geçmesine rağmen 1 puana razı olan Mersin İdmanyurdu, Rize’ye patladı. Kırmızı-Lacivertliler, maçı iki tecrübeli ismi Servet ve Sinan Kaloğlu’nun golleriyle kazandı. Geçen sene yapılan Mersin Arena’nın berbat hale getirilen zemininden (!) dolayı rakibini Adana’da konuk eden Güney ekibi, dersine iyi çalışmıştı. Kweuke, Holosko, Lualua ve Ümit Korkmaz gibi kaliteli hücumculara, göz açtırmayan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Nakoulma, Tita ve Khalili ile topu ileride tuttu. Düzgün zeminde ayağa paslarla çıkan Mersin 13’te golü buldu. Vederson’un ortasında Servet yükseldi: 1-0.

Rize’nin hali yok
Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarında üretken görüntüsünden uzak oyunlarla 1 puana ‘tamam’ diyen Rize’nin dün Adana’da skoru değiştirmeye hali yok gibiydi. Yeşil-Mavililer, 22’de Kweuke, 46’da Holosko’yla girilen pozisyonlar dışında net fırsat yakalayamadı. Oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan Mersin, 82’de Sinan’la maçın sonucunu belirledi: 2-1.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ