MENÜ

Melo'dan bomba ceza yorumu!

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a hakaret edilen bir tweeti paylaşması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından iki maç men cezasına çarptırılan Felipe Melo, Radio Deejay'e özel açıklamalarda bulundu.

Melo'dan bomba ceza yorumu!

Melo'nun aldığı cezanın ardından Galatasaray Kulübü de Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nu yaptığı açıklamalarla bombalamıştı. Bu açıklamalara cezayı alan Melo'da eklendi. Brezilyalı futbolcu, aldığı 2 maç men cezası hakkında bomba sözler söyledi.

"Cezaya çok güldüm"

Aldığı cezaya çok güldüğünü belirten 30 yaşındaki oyuncu, “Aslında çok da açık olmayan bir şeyi retweet etmiştim” dedi.

Prandelli için neler söyledi?

Teknik direktör Cesare Prandelli hakkında konuşan Melo, “Onu yıllardır tanıyorum Fiorentina’dan ayrıldıktan sonra da onunla temas halindeydim. Çalıştığım en iyi teknik adamlardan bir tanesi” diye konuştu.

Brezilya milli takımı?

Melo, son olarak 2010 yılında seçildiği Brezilya milli takımı hakkında da görüşlerini bildirdi: “Dunga ile iyi şeyler başarabilirler. O takımın başındayken 2010 Dünya Kupası’nda iyi iş çıkarmıştık. Hollanda’ya 2-1 mağlup olmuştuk, çok iyi hatırlıyorum. Sonrasında Konfederasyon Kupası’nı ve Copa America’yı da kazanmıştık.”

"Juventus'ta..."

Brezilyalı orta saha eski takımı Juventus’ta da maksimumunu verdiğini söylerken, “Ama ne yazık ki o dönemde hiçbir şey kazanamadık. Futbolda önemli kazanmaktır, eğer kazanamıyorsanız başarısızsınız demektir” ifadelerini kullandı.

"Oğluma Lineker diyorum çünkü..."

Melo, ilginç bir olayı Radio Deejay ile anlaştı: “Gary Lineker’den dolayı değil ama oğluma Lineker diye sesleniyorum. Koca Brezilya’da sadece iki tane Lineker var.”

Kaynak: Ajansspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ