MENÜ

Arsenal çok rahat: 0-3

İngiltere Premier Ligi'nin 5. haftasında Aston Villa, Arsenal'i ağırladı. Mücadeleyi 3-0'lık skorla Arsenal kazandı.

Arsenal çok rahat: 0-3

Maça Arsenal başladı.Takım kadrolarında yazım hatası olunca Sanchez ilk onbirde yazıldı. Oxlade oynuyor Sanchez yedek. Manchester United'tan kiralanan Tom Cleverly'nin ilk maçı. Szczesny iki geri pasında topa vurmakta gecikti.

3000 Arsenal taraftarı var.

8. dakika ilk Arsenal korneri, netice yok.

15.dakika maçta gol pozisyonu yok.

18.dakika Mesut korner kullandı netice yok

Cazorla ters taraftan korner kullanıyor. Sol tarafta Ramsey topun gelişine vurdu yandan dışarı gitti.

22. dakikada Chambers Agbonlahor'u düşürdü sarı kart gördü. Vuruşu Cleverley kullandı Clark'ın kafa vuruşunu Szczesny kornere attı.Önemli bir gol pozisyonuydu.

MESUT ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ


Dakika 32 A.Villa 0 Arsenal 1

Welbeck'in ara pasında Mesut Arsenali 1-0 öne geçirdi Bir dakika sonra formsuz Mesut 'un asistinde Welbeck golü attı ve Arsenal 34. dakikada 2-0 öne geçti

Haberin Devamı

Dakika 36'da Arsenal Gibbs'in golü ile 3-0 öne geçti. Gibbs sol taraftan ceza sahasına girerken vurdu top ters köşeden filelere gitti.

Arsenalin ikinci yarıdaki hedefi üç değişiklikle bu maçı sakatsız bitirerek Spurs maçına haftaya tam kadro çıkmak olmalı.

Ramsey'nin vuruşu yandan dıiarı gitti ve ilk yarı 3-0'lık Arsenal üstünlüğü ile sona erdi.

Arsenal oyunu çabuk rölantiye aldı. Fazla gol atana puan vermiyorlar. Cumartesi Emirates'de Spurs maçı oldukça önemli.

Bu stada ne zaman gelsem 1982 de oynanan Aston villa-Beşiktaş maçı gelir aklıma.Seyircisiz oynanmıştı. İki kulüpten 50 kişi seyredebildi maçı ben de bu ellinin arasındaydım. Deplasmanda oynadıkları maçta A.Villa seyircileri taşkınlık yaptığı için maç seyircisiz oynanmıştı. Biz o zaman seyircisiz maç nedir bilmiyorduk. Öğrendik uğraştık rekor seviyesinde seyircisiz maç oynandı ülkemizde hala deplasmana seyirci gidemiyor. İngilterede o maçtan sonra bir daha seyircisiz maç oynanmadı.

Podolski Wilshere ve Rosicky ısınıyor.. Arsenal top çevirerek maçı bitirmek amacında. Mesut klas hareketler yapıyor sahada. Elbette Mesut hayranıyım. Dünya kupasında her maçta oynamış madalyasında dünya şampiyonu yazıyor. Şapka çıkarmak lazım.

Aston villa maça fena başlamadı.İ ki yarım şansı değerlendiremediler. Mesut golü attı dirençlerini kırdı 3-0 oldu ilk devre.

Son 15 dakika Podolski-Wlshere --Rosicky oyunda Welbeck,Ramsey Oxlade Chamberlain kenara alındı..

Arsenal bugün çekinerek başladığı maçı 4 dakikada bulduğu 3 golle rahat kazandı. 3 dakika uzatma oynanırken 3000 Arsenal seyircisi Mesutu alkışlıyor.

Yarın King Power stadında Leicester City-Manchester United maçında buluşmak üzere Villa Park'tan selamlar sevgiler.

Edip Adanır

YORUM YAZ