MENÜ

Antalya şov: 1-4

Süper Lig'i hedefleyen iki takım kapıştı. Antalya devreyi; Diarra, Emrah ve Sezer'in golleriyle 3-0 önde kapadı. Orduspor 48'de Ufukhan'ın kafasıyla umutlandı. Ancak Akdeniz ekibi Senegalli yıldızıyla farkı 3'e çıkardı. kalan bölümde göz açtırmadı, zorlu deplasmandan zaferle ayrıldı.

Antalya şov: 1-4

Karşıyaka deplasmanından 1 puanı çıkaran, Urfa’yı devirip ilk galibiyetini alan Antalyaspor, dün de Orduspor’un konuğu oldu. Ara vermeden Süper Lig’e geri dönmek isteyen Kırmızı- Beyazlılar, rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle mağlup etti, puanını 7’ye çıkardı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmaya iki takım da oldukça istekli başladı. 5’te Serdar Deniz’le ilk atak ev sahibinden geldi. Ancak sonuç değişmedi. 7. dakikada savunmadan hızlı çıkan Akdeniz ekibinde tecrübeli golcü Diarra ceza alanına girer girmez Gökhan’dan aldığı topu, çok klas bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 0-1. Orduspor golün şokunu atlatıp tabelayı eşitleme çabasına girse de maçtaki ikinci golü bulan taraf da Antalyaspor oldu. 35’te Diarra’nın yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltıyı çaldı. Atışı Emrah Başsan kullandı, farkı 2’ye çıkardı: 0-2. İkinci golden sonra iyice demoralize olan Mor-Beyazlılar’da savunma ciddi açıklar vermeye başladı. 40’ta Gökhan Karadeniz yaklaşık 50 metre topu taşıdı. 18’e girmeden Sezer Badur’a bıraktı. Düzgün bir vuruşla ağları havalandıran Sezer, bu sezonki 2. golünü atarken takımını da zorlu deplasmanda rahatlattı.

Ordu umutlansa da...

Ordu’nun ikinci yarıda farkı indirme çabaları maçtaki tempoyu artırırken Karadeniz ekibi Ufukhan’ın 48’deki kafa golüyle umutlandı. 89’da Diarra son sözü söyledi: 4-1. Kalan bölümde rakibine geçit vermeyen
Engin Korukır’ın takımı sahadan zaferle ayrıldı.

Haberin Devamı

Maçın adamı Diarra

İlk 2 haftada eleştirilen Diarra, Ordu’ya patladı. Senegalli forvet, zorlu deplasmanda 2 gol attı, bir de penaltı yaptırdı. Gecenin yıldızıydı.

YORUM YAZ