MENÜ

Sow ve Emenike: Sahada savaşacağız

“Bundan sonra daha dikkatli olacağız. Bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız ve sizi mahcup etmeyeceğiz. Gaziantepspor karşısında da bunu herkes görecek. Kendimize yakışanı yapıp, beklentileri karşılayacağız”

Sow ve Emenike: Sahada savaşacağız

Trabzonspor ile oynanan ikinci hafta maçının ardından teknik direktör İsmail Kartal’ın görüşme odasına çağırdığı iki isim Emmanuel Emenike ve Moussa Sow’du... İkiliyle hem kötü performansları hem de agresif tavırları nedeniyle özel bir görüşme yapan Kartal’ın, öğrencilerini sert bir dille uyardığı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in yıldızlarının da bu uyarılar karşısında hocalarına başarı sözü verdiği belirtildi. Daha iyi olacaklarını söyleyen iki golcünün öne çıkan sözleri şunlar oldu: ‘Size inanıyoruz’ “Bundan sonra daha dikkatli olacağız. Sizin bize olan inancınız gibi biz de sonuna kadar size ve düşüncelerinize inanıyoruz. Bize yakışanı yapıp, beklentileri karşılayacağız. Geçen sezon olduğu gibi sahada savaşacağız. Ne sizi ne de taraftarlarımızı mahcup edeceğiz. Pazar günü de Gaziantepspor karşılaşmasındabunu herkes görecek.”

Haberin Devamı

Sow’dan Diego açıklaması!

Bu arada Sow, Trabzonspor maçında bir pozisyon sonrası Diego ile yaşadığı tartışma için, “Tamamen karşılaşmadaki stres nedeniyle yaşanmış bir durumdu. Zaten daha sonra aramızda bu sorunu konuşarak düzelttik. Gol atamadığımız, hedeflediğimizi gerçekleştiremediğimizden dolayı da biraz gergindim” dediği öğrenildi.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ