MENÜ

‘Sivas'ı yeneceğiz'

Balıkesir'i 2-0'la geçen Torku Konyaspor, gözünü Sivas'a dikti. FANATİK'e konuşan Yeşil-Beyazlılar'ın hocası, "İşimiz kolay olmayacak ama zorlu deplasmandan 3 puanla dönüp gücümüzü göstermek istiyoruz" dedi.

‘Sivas'ı yeneceğiz'

Hleb, Djalma ve Hasan Kabze'nin sözleşmelerini uzatan, Torje, Rangelov ve Marica, Belec gibi yıldızları kadrosuna katarak Anadolu'nun en ses getiren transferlerini yapan Torku Konyaspor, sezona damga vurmaya kararlı. Eskişehir yenilgisini Balıkesir'i sahasında 2- 0 devirip telafi eden Yeşil-Beyazlılar'da şimdi ki hedef Sivasspor. Pazar günü 17.00'de zorlu deplasmana çıkacak olan Konyaspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, FANATİK'e özel
açıklamalarda bulundu. Çok kaliteli bir ekip olduklarına dikkat çeken Bakkal, "Yeni stadımızda taraftarımıza galibiyet hediye etmek önemliydi. Şimdi bu Sivas deplasmanında perçinlemek ve seri zaferle istiyoruz" dedi.

'Savunması iyi olan kazanır'


İki takımın da hücum güçlerinin yüksek olduğunu belirten tecrübeli hoca sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yüzden seyir zevki üst düzey bir mücadele olacak. Yani bir bakıma daha iyi savunma yapan kazanacak. Bizim hedefimiz Sivas gibi iyi bir iç saha takımını yenip, gücümüzü ortaya koymak. Bunu da yapabileceğimize inanıyorum" sözlerini sarf etti.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ