MENÜ

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'de son durum

Fenerbahçe'nin sakat oyuncularında son durum şöyle...

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'de son durum

Mehmet Topal

Haberin Devamı

Gaziantep'e karşı oynayacak ama...

Sarı-Lacivertliler’in vazgeçilmez isimlerinden Mehmet Topal, önceki akşamki idmanda sakatlanmış ve tedbir amacıyla çalışmayı yarıda bırakmıştı. MR’ı çekilen yıldız futbolcunun diz bölgesi cilt altında ve kemik üstü zarında kanama tespit edildi. Ağrıları bulunan Mehmet, dün akşam da takımdan ayrı çalışırken, pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçına yetiştirilecek. Teknik direktör İsmail Kartal, bu oyuncusunun pazar gününe yetiştirilmesi için talimat verdiği sağlık ekibinden sürekli bilgi alıyor. Bu arada tecrübeli oyuncunun maç gününe kadar daha iyi duruma gelmesi beklenirken, en kötü ihtimalle iğneyle sahaya çıkacağı belirtiliyor.

Caner Erkin

Yine iğneyle sahaya çıkacak

Haberin Devamı

İzlanda ile oynanan milli maçta sakatlanan ve sağ ayak paşparmağı altındaki bağlarda kemik ödemi tespit edilen Caner Erkin, pazar günü sahadaki yerini alacak. Trabzonspor ile oynanan ikinci hafta maçında da ağrılarına rağmen iğneyle sahaya çıkan yıldız futbolcu, beklentilerin altında kalmıştı. Bu haftada da ağrıları nedeniyle takımdan ayrı çalışan Fenerbahçe’nin tecrübeli ismi, Gaziantepspor sınavında da iğne vurularak, sahadaki yerini alacak. Trabzonspor’a karşı oynaması eleştirilen Caner de, bu tepkileri anlamsız bulurken, “Kendimi iyi hissediyorum ve oynamama engel bir durum
görmüyorum” ifadelerini kullanıyor.

Raul Meireles

Arena'ya yetişecek

Arka adalesinde yırtık bulunan Raul Meireles, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. 10 gün daha kendisine verilen özel programı uygulayacak olan Portekizli yıldız, daha sonra takımla idmanlara çıkacak. 6. haftadaki Galatasaray derbisine kadar yetişmesi beklenen tecrübeli orta saha, sağlık ekibinin gözetiminde antrenmanlara devam ediyor. Bu sezonki performansıyla öne çıkmayı başaran Meireles, de durumuyla ilgili şunları söylüyor: “Sahalara ne zaman döneceğimle ilgili bir şey söyleyemem. Ben sağlık ekibinin programını uyguluyorum. Umarım en kısa sürede formama kavuşurum.”

Egemen Korkmaz

Onun durumu hâlâ belirsiz

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından bu yana sakatlıklarla boğuşan Egemen Korkmaz’ın sahalara ne zaman döneceğiyle ilgili henüz net bir tarih yok. Dizindeki kıkırdaklarındaki hasar uzun süredir başına dert olan tecrübeli futbolcu, en az 1 ay daha takımdan ayrı çalışacak. Ligin 10. haftasına kadar oynama olasılığı bulunmayan Egemen, “Koltuk değneklerini bıraktım. Özel bir programım var. İyileşmek için çok çalışıyorum ve programlarımı aksatmıyorum. Ne zaman döneceğimle ilgili olarak net bir tarih veremem” açıklamasını yapıyor.

YORUM YAZ