MENÜ

Sağlam'a karşı Cavcav

Oyuncu değişikliği talebini yerine getirmeyen Mustafa Kaplan'ı gönderip, "Haftaya takımı ben çıkaracağım" diyen İlhan Cavcav, bugün Ertuğrul Sağlam'ın Eskişehirsporu'na konuk olacak. Kırmızı-Siyahlılar'ın patronunun bu maça nasıl bir kadroyla çıkacağı merakla bekleniyor.

Sağlam'a karşı Cavcav

Sezonun ikinci haftasına damga vuran olay kuşkusuz ki Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın, oyuncu değişkliği direktifini yerine getirmeyen teknik direktör Mustafa Kaplan'ı görevden almasıydı. Maç sonunda, "Hocayı gönderdim, haftaya takımı ben çıkaracağım" diyen Kırmızı-Siyahlılar'ın patronu günlerdir teknik direktör arayışı içindeydi. Sergen Yalçın ve Blokhin'i ikna edemeyen, İrfan Buz konusunda ise karar veremeyen Cavcav hocasız
kaldı. Yani geçen haftaki söylemi göz önüne alındığında tam 36 yıldır Gençlerbirliği'nde başkanlık görevi yürüten 78 yaşındaki Cavcav'ın, bugün Eskişehir maçı kadrosunu kendisinin kurması bekleniyor.

Es Es'te eksik çok


Takımı hafta boyunca altyapı koordinatörü Osman Nuri Işılar hazırladı. Ancak 6 yıl Gençlerbirliği'nde hiçbir fedakarlıktan ve sorumluluktan kaçınmayan Mustafa Kaplan'ın 11'ini beğenmeyip, devre arasında iki oyuncu çıkarmasını isteyen Cavcav'ın, işi Osman Nuri Işılar'a bırakmayacağı tahmin ediliyor. Bu arada saat 20.00'de başlayacak maç öncesi iki takım da geri sayıma geçti. Gençler'de tek eksik Özgür İleri. Es Es'te ise Diego, Onur, Akaminko, Aytaç ve Özgür'ün sakatlıkları sürüyor.

Sağlam'dan taraftara sitem

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam, dün katıldığı bir panelde önemli açıklamalar yaptı. Sözleşmesinin uzatılması konusunda başkan Mesut Hoşcan'dan teklif aldığını ifade eden Sağlam, "Gelecek adına daha büyük hedefler kovalayabileceğim ortam olursa Eskişehirspor’da seve seve kalabilirim. Şu andakibütünlük, şehir desteği, ilgi ve alaka yeterli değil. Bu şehrin, Eskişehirspor’dan başka büyük markası yok. Böyle değeri yüceltmek ve bunu yukarıya çıkartmak için herkesin sorumluluk alması gerekiyor" dedi.

'Karaman bizi aşar'

Erciyesspor'un başına geçen sezonun ikinci yarısında geçen ve topladığı 25 puanla takımı ligde tutmayı başaran Hikmet Karaman'ın Gençlerbirliği ile anlaştığı iddia ediliyordu. Konuyla ilgili dün bir açıklama yapan Kırmızı-Siyahlılar'ın başkanı İlhan Cavcav, "Hikmet Karaman çok iyi bir teknik direktör. Onunla çalışmayı tabii ki isterim. Ancak Karaman'ın transfer politikası bizi aşar. Bir Rus hocayla görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor: Boffin Kamil Birol Berkay Kaan Erkan Lawal Hürriyet Sissoko Mori Ömer

Gençlerbirliği: Dahlin Hakan Hikmet Ahmet Çalık Tosic Gosso Orhan Gülle Doğa Stancu Antal Mervan

Haberin Devamı
YORUM YAZ