MENÜ

Ronaldo'nun dev planı

Adı sık sık eski takımı Manchester United ile anılan Cristiano Ronaldo'nun planları çok başka...

Ronaldo'nun dev planı

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo takımdan ayrılmayı düşünüyor ancak Manchester United'a dönmeden önce bazı planları var...

Daha önce "Ben 5 yıl daha Real Madrid forması giyeceğim." açıklaması yapan CR7, bunun yanında Manchester United'a minnettar olduğunu ancak o günlerin geride kaldığını söylemişti. Ancak Ronaldo, kafasındaki kariyer planlarını gerçekleştirdikten sonra İngiltere'ye dönmeyi ciddi anlamda düşünebilir.

Ancak Real Madrid'in Xabi Alonso, Gonzalo Higuain ve Angel Di Maria için kullandığı transfer politikası, Ronaldo'nun bazı düşüncelerinin değişmesine sebep oldu. Ronaldo'ya oldukça yakın bir kaynağın Goal.com'a yaptığı açıklamalara göre CR7, ManU'yu kafasında hiç bitirmedi ve düşünmeye devam etti.

Ronaldo'ya yakın isim, "Ronaldo kariyerinin en mutlu anlarından çoğunu Manchester United formasıyla yaşadı. O baştan beri zamanı geldiğinde Old Trafford'da dönmeyi bekliyor." ifadelerini kullandı.

RONALDO'NUN PLANI...

Ancak Ronaldo, kesin bir dönüş öncesi Real Madrid'de bazı işlerinin yarım kalmasını istemiyor. Gelen haberlere göre yıldız isim, Raul'u geçerek takımın gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu olmayı istiyor.

323 gol atan Raul, Real Madrid'in gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu durumunda. Cristiano Ronaldo'nun ise 252 maçta attığı 257 gol bulunuyor.

Kaynak: Goal.com

Haberin Devamı
YORUM YAZ