MENÜ

Para ile saadet olmuyor

Olimpiyat Stadı'nda dün akşam hayal kırıklığı yaşandı. Kartal, Gökhan'ın golüyle öne geçmesine rağmen Parra'nın sayısına engel olamadı. 97 milyon Euro piyasa değeri olan Beşiktaş, 16 milyon Euro'luk rakibine üstünlük sağlayamadı.

Para ile saadet olmuyor

Avrupa Ligi’nde dün akşam ilk maçına çıkan Beşiktaş için her şey iyi başlamıştı. Oyunun kontrolünü elinde tutan Siyah-Beyazlılar, savunmasında yaptığı kritik hataların dışında üstünlüğünü uzun süre korudu. 33. dakikada da sahanın yıldızı Gökhan Töre ile öne geçen temsilcimiz, farkı açacak pozisyonlara girmesine rağmen sonuç alamadı. Konuk Asteras ise 88’de Parra’yla eşitlik golünü bulurken, son dakikalarda Kartal’ı hezimeti yaşatacak pozisyondan da yararlanamadı. Karşılaşmanın mutlak favorisi olan Beşiktaş için diğer acı durum ise rakibiyle arasındaki uçurumdu...

Haberin Devamı

Fark yaratamadık!

97 milyon Euro piyasa değeri bulunan Beşiktaş, 16 milyon Euro’luk Yunan ekibine diş geçiremedi. Kartal’ın iki yıldızı Demba ba ile Cenk Tosun, Asteras’ta takım değerini geçerken, Siyah-Beyazlılar, gelecek haftalar öncesi sahasında önemli bir avantajı yitirdi.

YORUM YAZ