MENÜ

Mancini sert girdi

Portekiz Milli Takımı'na yabancı hoca istemediğini söyleyen Jose Mourinho'ya, Roberto Mancini adeta 'Kapa çeneni' dedi.

Mancini sert girdi

İtalyan teknik adam Roberto Mancini, Portekizli meslektaşı Jose Mourinho'ya fena salladı. Galatasaray'ı çalıştırdıktan sonra ülkesine dönen ve şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşmayan 50 yaşındaki çalıştırıcının ismi bir süredir, hocası görevden ayrılan Portekiz Milli Takımı ile anılıyordu. Portekizli teknik adam ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Portekiz Milli Takımı'nın başına yabancı hoca istemediğini söylemişti.

Bu sözleri yorumlayan Roberto Mancini, geçmişte de zaman zaman polemiğe girdiği meslektaşına sert yanıt verdi. Mancini, "Portekiz Milli Takımı'nın başına kimin geçeceğine karar verecek olan kişi Mourinho değil. Yanılmıyorsam kendisi hala Chelsea takımını çalıştırıyor. Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı falan değil!" diye konuştu.

Prandelli'yi de övdü

Mancini şöyle devam etti: "Bence dünyanın en iyi antrenörleri İtalyanlar'dan çıkıyor. Gerçekten iyi çalışıyorlar ve üst düzeyde rekabete hazırlar. Claudio Ranieri'nin Yunanistan'da iyi işler çıkaracağına eminim. Carlo Ancelotti, son Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan isim. Galatasaray'ın başına geçen Cesare Prandelli'yi unutmamak gerek".

Günlerini nasıl geçirdiği hakkında da konuşan Roberto Mancini, "Çok sıkı çalışıyorum. Her gün yürüyor ve onlarca kilometre bisikletle pedal çeviriyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ