MENÜ

Hava, zemin ve tribünler futbola müsait değil

Beşiktaş, Asteras karşısında yalnızca yediği beraberlik golüyle şok olmadı. Olimpiyat'ta ne hava ne de zemin futbola müsaitti. 77 bin kişiyle bu statta taraftar rekoru kıran Kartal'ı dün gece ise sadece 7 bin 760 kişi destekledi.

Hava, zemin ve tribünler futbola müsait değil

Kadrosuna kattığı yıldız isimlerle Avrupa’da başarı hedefleyen Beşiktaş, siftahı beraberlikle yaptı. Yunan ekibi Asteras’a karşı öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan ve 1 puana razı olan Kartal için dün gece tüm şartlar olumsuzdu. Çünkü Olimpiyat Stadı’nda öyle bir ortam vardı ki, ne hava, ne zemin ne de tribünler futbola müsaitti. Dün düşen hava sıcaklıkları en çok Beşiktaş’ı etkiledi. İstanbul’da hava 18 dereceydi. Gün boyu yağan yağmur ise zemini kelimenin tam anlamıyla berbat bir hale getirmişti. Futbolcular, çoğu zaman bırakın top sürmeyi ayakta kalmakta bile zorluk çekti. Siyah-Beyazlılar’ı üzen en önemli konu ise taraftarın bu kritik karşılaşmaya beklenen ilgiyi göstermemesiydi.

Haberin Devamı

Yönetimden yağmur jesti

Olimpiyat Stadı’nda 76 bin 120 kişilik seyirci rekoru olan Kartal’ı, UEFA Avrupa Ligi Grupları’nda Passolig uygulanmamasına rağmen dün gece yalnızca 7 bin 760 taraftar destekledi. Bunların 3 bin 500’ü biletli, bin kişi ise özel davetlilerdi. Geri kalan kısımda ise kombine sahipleri yer aldı. Bu arada, yoğun yağmur nedeniyle kale arkası tribününde bulunan taraftarlar yönetim tarafından doğu tribününe alındı.

YORUM YAZ