MENÜ

Cavcav'ın zaferi: 0-2

Mustafa Kaplan'la yollarını ayıran, “Eskişehir maçının kadrosunu ben seçeceğim” diyen İlhav Cavcav, ilk zaferini yaşadı! Başkent temsilcisi, Es Es'i deplasmanda Uğur ve Stancu'nun golleriyle yıktı.

Cavcav'ın zaferi: 0-2

3. haftanın Süper Lig'deki ilk maçında en çok merak edilen İlhan Cavcavlı Gençlerbirliği’nin nasıl bir 11’le sahaya çıkacağıydı. Çünkü son Bursaspor yenilgisi sonrası Cavcav’ın teknik direktör Mustafa Kaplan’ı gönderdikten sonra “Eskişehirspor maçına ben çıkacağım” minvalinde demeç vermesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Gerçekten kısmen Başkan İlhan Cavcav’ın yeni genç isimlerden oluşan takımıydı sahadaki 11. Eskişehirspor ise iki maçta aldığı 4 puanın moraliyle galibiyet parolasıyla karşılaşmaya başladı. Ertuğrul Sağlam’ın sürpriz ilk 11’inde Ömer Şişmanoğlu vardı.

Haberin Devamı

Es Es hızlı başladı

13’te kornerden gelen topa Birol’un gerilerden vurdu, şut az farkla Gençlerbirliği kalesinin üstünden dışarı çıktı. 31’de Başkent ekibi hiç beklemediği sürpriz bir golle öne geçti. Eskişehirspor'un genç savunmacısı Kamil Ahmet'in uzaklaştırmak istediği top Uğur'a çarptı ve Boffin'i ikilemde bırakıp ağlara gitti: 0-1. 44’te Stancu ile 2. gole çok yaklaşan taraf yine Gençlerbirliği oldu.

Stancu şahane gol attı

70’de Ertuğrul Sağlam, Ömer’in yerine hücum hattına Mirkan Aydın’ı aldı. 74’te Hürriyet çıktı Serdar Özkan girdi. Aslında Sağlam, 1-0’a yatan,kapanan Gençlerbirliği karşısında bu değişikliği daha erken yapabilirdi. 86’da ender gelişen Gençler ataklarının birinde Birol’un hatasını Stancu usta bir vuruşla cezalandırdı ve takımını deplasmanda 2-0 öne taşı. Bu skor, bu futbol Gençlerbirliği’ni sevindirmesin sadece kazanılan 3 puana sevinsinler.

Haberin Devamı

Tunç Kayacı

YORUM YAZ