MENÜ

Amrabat: Asıl kurban benim

Galatasaray'dan La Liga takımlarından Malaga'ya transfer olan Nordin Amrabat İspanyol As gazetesine özel bir röportaj verdi.

Amrabat: Asıl kurban benim

Amrabat Malaga'ya gelirken fedakarlık yaptığının altını çizerek Galatasaray'dan ayrılış nedeni olarak yabancı kontenjanını gösterdi. Faslı oyuncu Galatasaray'da bazı yabancı futbolcuların yerinin sabit olduğunu iyi bir performans göstermesine rağmen oyun kurgusunu değiştirerek kadroya girmesinin imkansız olacağını düşündüğünden Malaga tercihini kullandığını söyledi. Malaga'ya gelirken Galatasaray'da ki şampiyonluk ve kupa gibi bonuslardan feragat ettiğini de sözlerine ekleyen Amrabat " asıl kurban" benim imasında bulundu.

Malagalı sporseverlerin kendisinden memnun olmasından dolayı sevinçli olduğunu da hatırlatan Faslı milli oyuncu İspanya'da kalması halinde sevineceğini ancak bunu ortaya koyacağı futbolun karar vereceğini ifade etti. Amrabat Malaga forması altında Avrupa kupalarında oynamanın zorluğuna işaret ederek bunda en önemli faktörün takımlar arsındaki bütçe farklılığı olduğunu kaydetti. Faslı futbolcu kendisinin Real Madrid'de oynayan Benzama'ya benzediği konusunda sözler geldiğinin hatırlatılması üzerine " Evet öyle diyorlar ancak ben ondan daha iyi görünüşlüyüm" açıklaması yaptı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ