MENÜ

Yobo ve Lugano'ya Arsenal talip

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Lugano ve Joseph Yobo'ya İngiliz devi Arsenal'in talip olduğu iddia edildi.

Yobo ve Lugano'ya Arsenal talip

Sarı Lacivertliler'den olan sözleşmesi feshedilen Joseph Yobo ile eski futbolculardan Diego Lugano'yla İngiltere Premier Ligi ekiplerinden ve aynı zamanda Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal'in ilgilendiği iddia edildi. Topçular'ın savunmada yaşadığı sakatlık sorunlarına çare bulmak isteyen Arsenal'in Mathieu Debuchy'nin uzun süre sahalardan uzak kalacak olmasının ardından rotayı iki eski Fenerbahçeli oyuncuya çevirdiği öne sürüldü.

Takımda Laurent Koscielny ve Per Mertesacker'in alternatifinin bulunmaması nedeniyle sözleşmeleri elinde bulunan ve Premier Lig tecrübesi olan yıldız futbolcuların menajerleriyle irtibata geçildiği öğrenildi. Nacho Monreal ve Calum Chambers'ı stoperde oynatmayı düşünen Wenger'in planı, Debuchy'nin sakatlanmasıyla suya düştü ve Fransız teknik adam birçok kulvarda mücadele eden takımı için takviye yapmaya hazırlanıyor.

Geçen sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'den Norwich City'ye kiralanan Joseph Yobo ile sarı lacivertli takımın yolları sezon başında ayrılmıştı.

33 yaşındaki Diego Lugano ise son olarak West Bromwich forması giymiş ancak Uruguaylı futbolcu da sezon başında herhangi bir takımla anlaşma sağlayamayınca bonservisi elinde kalmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ