MENÜ

"Şimdi sıra Ordu'da"

Sezonun en önemli maçlarından birini kayıpsız atlatan Antalyaspor'da, Urfa zaferinin öyküsünü Emrah Başsan anlattı. Kırmızı-Beyazlılar'ın hücumdaki silahı, "Kolay olmadı, çok mücadele ettik, her geçen gün daha da oturan bir takımız. Şimdi sıra Ordu'da" dedi.

"Şimdi sıra Ordu'da"

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinin başında gelmesine rağmen Antalyaspor'da kalan ve takımının yeniden çıktığı Süper Lig yolculuğunda önemli bir rol üstlenen Emrah Başsan, Şanlıurfa zaferinin de kahramanlarındandı. Hücumda aldığı her topu etkili kullanan genç yıldız adayı, galibiyeti FANATİK'e yorumladı. "Bizim için çok iyi bir galibiyet oldu" diyerek söze giren Antalyaspor'un başarılı ismi, "Bizim sezon başı koyduğumuz hedef belli; zirve... Bu doğrultuda karşılaşacağımız önemli rakiplerimizden bir tanesini yenmeyi başardık" değerlendirmesini yaptı.

'Takım yeni oturuyor'

Takımda geçen sezona oranla yaşanan oyuncu sirkülasyonuna dikkat çeken Emrah, sözlerini şöyle sürdürdü: "Giden ve gelen oyuncu sayısı çok fazla oldu. Dolayısıyla takımımız yavaş yavaş oturuyor. Tempomuzu henüz tam olarak yakalayabilmiş değiliz. İlerleyen haftalarda eminim ki, çok daha iyi bir Antalyaspor olacaktır sahada."

'Fikstüre rağmen iyiyiz'

"Zaten fisktür olarak bakıldığında zorlu bir periyot içinde olduğumuz ortada. Ama biz de çok iyi bir takımız ve bu tür maçlardan puan ya da puanlarla ayrılmak zorundayız. Öncelikli hedefimiz sezonun ilk yarısını ligin yukarısında bitirmek. Yani Karşıyaka ve Şanlıurfa maçlarından alınan puanların çok değerli olduğunu söyleyebilirim."

'Ordu'yu da yenebiliriz'

"Bu hafta karşılaşacağımız Orduspor da çok iyi bir takım. Adana karşısında son maçlarında istekli bir oyunla galip gelmesini bildiler. Eminim ki keyifli, zorlu, mücadele düzeyi yüksek bir maç olacak. Kesinlikle sahada galibiyetle ayrılıp seri yakalamak istiyoruz." Ömer Necati Albayrak

*************************
Unsurlar

'Sıra A Milli Takım'da'

Son çağrıldığı Ümit Milli Kampı'nda ortaya koyduğu performansla yıldızlaşan Emrah Başsan, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Ay-Yıldızlı forma için, "Hazırım" mesajı verdi. Malta maçında iki kez fileleri sarsan, İsveç karşısında 1 kez gol sevinci yaşayan Emrah, "Ümi Milli Takım benim için her ne kadar iyi geçmiş olsa da elendiğimiz için üzgünüm. Önemli bir şansımız vardı. Ancak bunu kullanmayı başaramadık. Artık kısmetse A Milli Takım'a çağrılmayı temenni ediyorum. Bunun için elimden gelenin fazlasını yapacağım" değerlendirmesini yaptı.

'Gökhan çok iyi olacak'

Takıma katılan yeni transfer Gökhan Karadeniz'in, çok kaliteli bir isim olduğunu ifade eden Emrah, arkadaşından övgü dolu sözlerle bahsetti. "Gökhan, çok yetenekli bir oyuncu. Takımımız için çok faydalı olacağına inanıyorum. Belki şu an zorlanabilir. Çünkü daha çok yeni ve adaptasyon sürecinde. İlerleyen haftalarda kendisini bulacaktır ve takımda çok daha fazla katkısı olacaktır. Antalyaspor için önemli bir oyuncu bence" yorumunda bulundu.

RESİM ALTI: Geçen sezon Antalyaspor formasıyla 43 resmi maçta forma giyen Emrah Başsan, 7 gol-6 asistlik bir performans sergilemişti. PTT 1. Lig'e damga vurması beklenen Emrah, oynadığı iki maçta henüz skora katkı yapmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ