MENÜ

Kartal'ın rakipleri tat vermedi: 0-0

Siyah-Beyazlılar'ın C Grubu'ndaki rakipleri Partizan ve Tottenham, Sırbistan'da oynanan mücadelede 0-0 berabere kaldı. Pozisyon açısından renk vermeyen maçta taraflar, puanları paylaştı.

Kartal'ın rakipleri tat vermedi: 0-0

C Grubu ilk maçında evinde Tottenham'ı ağırlayan Partizan, rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Maça istekli başlayan Siyah-Beyazlılar, hücum hattındaki Lazovic ve Pantic'le ilk dakikadan itibaren rakibini abluka aldı. Taraftar desteğiyle beraber rakibini kendi sahasına hapseden Marko Nikolic'in öğrencileri, yakaladıkları pozisyonlarda İngiliz ekibinin kalecisi Lloris'e takıldı. İlk yarının ilerleyen dakikalarında oyundaki
hakimiyeti eline alan Tottenham, Harry Kane ve Nabil Bentaleb gibi yıldızlarıyla skor üretmekte zorlanınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Haberin Devamı

Sessizlik bozulmadı

İkinci yarıya daha etkili başlayan Tottenhham, rakibi karşısında üstünlüğü ilk andan itibaren eline geçirdi. Orta alandaki yıldızları Paulinho ve Lennon'la Partizan kalecisi Milan Lukac'a zor anlar yaşatan Ada
temsilcisi, gol çizgisini geçmekte zorlandı. İkinci yarının son bölümlerine doğru oyuna ortak olan Partizan, skor üretmekte zorlanınca taraflar sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı.

PARTİZAN 0-0 TOTTENHAM (18.09.2014)

YORUM YAZ