MENÜ

Karadeniz rüzgarı

Transferin son gününde Trabzonspor'dan kiralık olarak kadroya katılan Gökhan Karadeniz, Şanlıurfa maçındaki performansıyla geçer not aldı. Geçen sezonu kralı, girdiği pozisyonlar ve arkadaşlarıyla uyumuyla rakiplere korku saldı.

Karadeniz rüzgarı

Antalyaspor'un bu sezonki en flaş transferlerinden biri de kuşkusuz ki, Trabzonspor'dan renklere bağlanan Gökhan Karadeniz'di. Altınordu formasıyla 27 gol 16 asistlik müthiş bir istatistiğe imza atan ve soluğu Trabzon'da alan 24 yaşındaki futbolcunun transferin son gününde 1 yıllığına kiralık olarak geldiği Antalya'da nasıl bir performans sergileyeceği merak konusuydu. Ancak daha takıma katılalı bir hafta olmasına rağmen Gökhan'ın, Şanlıurfaspor karşısındaki futbolu Antalyasporlular'ın yüzünü güldürdü. 90 dakika sahada kalan ve rakip defansa zor anlar yaşatan Gökhan, teknik heyetten de tam not aldı. Arzulu ve mücadeleci bir oyun ortaya koyan başarılı hücumcu, sorumluluk almaktan da kaçınmadı. Gökhan ayrıca golün de hazırlayıcısıydı. Engin Korukır'ın maç sonu açıklamasında da belirttiği gibi Gökhan'ın sezona damga vurması bekleniyor.

'KRAL BENİM'

İlk maçta yaşadığı heyecanı FANATİK'le paylaşan Gökhan Karadeniz, son derece iddialı açıklamalar yaptı. PTT 1. Lig'in çok mücadeleci geçeceğine dikkat çeken 24 yaşındaki futbolcu, "Ne olursa olsun ben yine geçen sezonki performansımı tekrarlayacağım" dedi

Antalyaspor formasıyla ilk maçına Şanlıurfa karşısında çıkan Gökhan Karadeniz, zorlu geçen 90 dakikayı vegalibiyeti FANATİK'e anlattı. "Benim açımdan harika bir karşılaşmaydı" diyerek sözlerine başlayan hücum oyuncusu, "İlk maçım olmasına rağmen çok pozisyona girdim. Evet belki bunlardan bir tanesini gol yapabilseydim her şey çok daha güzel olabilirdi. Takımıma skor olarak da katkı yapmış olurdum. Uyum sürecini çabuk atlattığımı düşünüyorum" dedi. Gol krallığı konusunda PTT 1. Lig'de de iddialı olacağını dile getiren Antalyaspor'un yıldızı, "Zor bir ligdeyiz. Bunun farkındayım. Çok tecrübeli futbolcular var. Nerde ne yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Ama ben yeteneğime ve çalışma azmime tam anlamıyla güveniyorum. Bu sene geçen seneki gibi bir sezon geçireceğime inanıyorum. Bunu bireysel anlamda söylemiyorum. Çünkü gerçek manada kaliteli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Dolayısıyla bu benim işimi kolaylaştıracak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ