MENÜ

'İlk 2'yi istiyoruz'

Trabzonspor'un hocası Vahid Halilhodzic, Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı çok istediklerini belirtti ve ekledi: Deplasmanda kazanarak başlamak çok güzel olur.

'İlk 2'yi istiyoruz'

Trabzonspor, Metalist ile oynayacağı maç için gittiği Lviv kentinde son antrenmanını yaptı, teknik direktör Vahid Halilhodzic de basının karşısına çıktı. Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkmayı çok istediklerini belirterek söze giren Bordo-Mavililer’in hocası, “Zor bir maç ve genelinde de zor bir yarışma olacak. Ancak böyle bir mücadeleye deplasmanda kazanarak başlamak bizim adımıza çok güzel olur. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi. Maçın favorisine dair soruya ise Bosnalı hoca, “İstikrarlı ve kararlı olan bu maçın sonucuna yakın taraftır” yanıtını verdi. Halilhodzic ile beraber basın toplantısına katılan Kevin Constant daha iddialıydı. Yıldız futbolcu, “Buraya kazanmaya geldik, beraberlik bizim istediğimiz bir sonuç olmaz” değerlendirmesini yaptı.

Hoca, Kral'a taktı!


Trabzonspor, 15 dakikası basına açık ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da izlediği bir idman yaptı. O çalışmada Halilhodzic, kondisyon etabında arkadaşlarının gerisinde kalan Cardozo’ya şınav cezası verdi. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde de Halilhodzic idmanda golcüsüne istediklerini yapamadığı gerekçesiyle çıkışmış, kısa süreli bir gerilim yaşanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ