MENÜ

Gökhan'ın hedefi Ay-Yıldız

Erciyesspor'un ligde kalmasında büyük rol oynayan Gökhan Değirmenci, yeni sezonla birlikte hedeflerini de büyüttü. FANATİK'e konuşan başarılı eldiven, "Erciyesspor bu yıl sıkıntı yaşamayacak. Ben de milli takıma seçilmek için elimden geleni yapacağım" dedi

Gökhan'ın hedefi Ay-Yıldız

Erciyesspor'un geçen sezonun devre arasında Kayserispor'dan kiralık olarak renklerine kattığı Gökhan Değirmenci, sergilediği performansla lige damga vurmuştu. Hikmet Karaman'ın vazgeçilmezi olan Gökhan, takımının 25 puan topladığı ikinci yarıda lige tutunmasında çok önemli rol oynadı. Sezon sonu sözleşmesi sona erince bir anda transferin gözde ismi haline gelen Gökhan, Galatasaray başta olmak üzere Konyaspor, Sivas, Balıkesir, Gençlerbirliği gibi ekiplerle anılmaya başladı. Ancak Erciyesspor Yönetimi, uzun görüşmeler sonucunda 25 yaşındaki eldivenle yeniden anlaşmaya vardı. Trabzon ve Gaziantepspor maçlarında geçen sezonu aratmayacağını gösteren başarılı eldivenin artık en büyük hedefi milli takım... Geride kalan iki haftayı ve hedeflerini FANATİK'e değerlendiren Gökhan, iddialı açıklamalar yaptı:

'6 puanımız olabilirdi'

"Çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Takımda kalan ve yeni gelen transferler arasında güzel bir uyum gerçekleşti, çok güzel bir arkadaşlık havası var. Anadolu takımlarında arkadaşlık ortamı çok önemlidir. Bu olumlu havanın, sahanın içine de yansıdığını görüyoruz. İlk iki haftada takım olarak iyi bi görüntü çizdik. Aslında hem Trabzon'u hem de Gaziantepspor'u yenebilirdik. Her iki maçı da kazanabilcek taraf bizdik, fakat beraberlikle yetindik."

'Yenilmez Erciyes!'


"İyi yönden bakarsak da iki maçtır yenilmiyoruz. Bunu da alışkanlık haline getirmeliyiz. Yenilmemek önemli. Kolay kolay maç kaybetmeyen bir takım olmayı hedefliyoruz. Büyük bir aksilik olmazsa da geçen sene yaşadığımız sıkıntıları bu sene yaşamayacağımızı düşünüyorum. Güzel bir sezon Kayseri Erciyesspor'u ve Kayseri halkını bekliyor diyebilirim."

'Milli Takım'a seçileceğim'

"Kendi adıma da yeni sezonla birlikte hedeflerimi yükseltmek istiyorum. Bu sezon, geçen sene gösterdiğim performansımın daha üstüne koyarak iyi bir sezon geçirmeye çalışacağım. İyi bir perfonmansla Milli Takım'a da yükseleceğimi düşünüyorum. Acelemde yok. Zaten yetkililer zamanı geldiğinde çağırırlar. Hedeflerimin arasında milli takım öncelikli. İnşallah da bunu bu sezon gerçekleştirebilirim."

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ