MENÜ

Galatasaray erken seçime gidiyor

Galatasaray Yönetim Kurulu, 18-25 Ekim'de tarihlerinde erken seçime gitme kararı aldı.

Galatasaray erken seçime gidiyor

Türk Telekom Arena'daki kritik zirve 17.15 itibariyle başladı. Başkan Ünal Aysal, 18-25 Ekim'de Galatasaray Kulübü Genel Kurulu'nu toplayarak erken seçime gitme kararı aldı.

Bu arada 18 Ekim Cumartesi günü Sarı Kırmızılılar'ın Türk Telekom Arena Stadı'nda Fenerbahçe ile oynadığı maçın ardından bu genel kurulun yapılacak olması da ilgi çekici bir durum olarak gözlendi.

Haberin Devamı

Aysal: Henüz karar vermedim

Erken seçim kararı sonrası görüşlerini açıklayan Ünal Aysal, "Seçimde yeniden aday olup olmama konusunda henüz bir karar vermiş değilim, aile ve dostlarımla görüştükten sonra kesin bir karara varacağım" dedi.


Ayrıca diğer önemli bilgi ise, Galatasaray'daki kritik zirveye 15 yöneticiden 6'sının katılmamış olması. Bu isimler; ikinci başkan Özkan Olcay, yönetim kurulu üyeleri Aka Gündüz Özdemir, Ahmet Ocaklı, daha önce istifasını sunan Sedat Doğan ve yurt dışında olduğu bildirilen Şükrü Ergün...

Fanatik önceden duyurmuştu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bugün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında seçime gideceğini fanatik.com.tr bugün öğlen saatlerinde siz sevgili okurlarına duyurmuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ