MENÜ

‘Farkımızı sokakta da anlıyorum'

Meireles ve Egemen dün taraftarlarla imza gününde bir araya geldi. İzdiham yaşanan organizasyonda Portekizli'nin şu sözleri 12. adamı mest etti: Fenerbahçe ve taraftarın büyüklüğünü yalnızca statta değil sokakta da algılayabiliyorum.

‘Farkımızı sokakta da anlıyorum'

Fenerbahçe’de imza günü organizasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Reklamsız yeni sezon formalarının satışında 1 milyonu hedefleyen Sarı-Lacivertliler’de dün taraftarlarla bir araya gelen oyuncular Raul Meireles ve
Egemen Korkmaz’dı. Başakşehir’deki Mall Of İstanbul Alışveriş Merkezi’ndeki Fenerium’da taraftarların formalarını imzalayan ikili, yaptıkları açıklamalarla da öne çıktı. Favori formasını söyleyerek söze başlayan Meireles, “Özellikle beyaz olanı çok seviyorum. Herkesi Feneriumlara bekliyoruz. Fenerbahçe’ye ilk geldiğimde kulübün ve taraftarın büyüklüğünü zaten hissetmiştim. Bu büyüklüğü sadece statta değil sokakta da
algılayabiliyoruz. Operasyon gerektirmeyen bir sakatlık oldu. Sahaya ne zaman döneceğime sağlık ekibi karar verecek. Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için oynayan kaliteli futbolcuların ve forma savaşının olduğu bir takımdır” ifadelerini kullandı.

Egemen’den bir ilk!
Uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalarda bulunmayan Egemen ise şunları söyledi: “Bu atmosferi, taraftarımızla buluşmayı çok özlemişim. Saha dışında da onlarla birlikte olmak çok güzel. Yeni sezon formasını da ilk kez üstüme giyiyorum. İnşallah sahada giymek de nasip olur. Sakatlığımla ilgili açıklamayı kulüp doktorumuz yaptı. Koltuk değneklerini bıraktım. Özel bir programım var. İyileşmek için çok çalışıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ