MENÜ

Efes, Trabzon'u geçti

Yeni sezon için iddialı bir kadro kuran Anadolu Efes, Acıbadem Turnuvası'nda hazırlık maçı oynadığı Trabzon karşısında rahat bir galibiyet aldı. Son çeyreğe 23 sayı önde giren Lacivert-Beyazlılar, Karadeniz ekibini 91-75 yendi.

Efes, Trabzon'u geçti

Takımın başına efsane coach Dusan Ivkovic'i getirip, kurduğu kadroyla özellikle de Avrupa Ligi'nde Final- Four'u hedefleyen Anadolu Efes, hazırlık maçlarındaki performansı umut veriyor. Acıbadem Turnuvası'nda boy gösteren Lacivert-Beyazlılar, ilk maçında, bu sezon için önemli transferler yapan Trabzon Medical Park karşısında rahat bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın başından sonuna kadar skorda üstünlüğünü koruyan ve son
çeyreğe 23 sayı önde giren Efes, sahadan 91-75 galip ayrıldı.

Genç Furkan'dan 10 sayı
Lacivert-Beyazlılar'da ameliyat olan Birkan Batuk ve Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nda yer alan Nenad Krstic'in dışında eksik bulunmazken, maçta yabancı isimlerin yanı sıra Furkan (10 sayı, 9 ribaunt) Deniz (10) ve Okben gibi genç isimler de süre aldı. Lacivert-Beyazlılar'da 3 blok yapan ve 12 sayı atan Lasme ile Perperoglou dikkat çekerken, Trabzon'da da Lawal 22 sayıyla en skorer isimdi. Turnuvanın diğer maçında ise, Edirnespor, İstanbul BŞB.'yi 88-67 mağlup etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ