MENÜ

Beşiktaş'tan dostluk yemeği

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Asteras Tripolis Kulübü Sahibi Laiwenakis Ioannis, kulüp yetkilileri ve UEFA Delegesi ile dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Beşiktaş'tan dostluk yemeği

Vogue Restaurant’ta düzenlenen dostluk yemeğine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra kulübü temsilen AS Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, İcra Kurulu Başkanı, Mali, İdari ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen, Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ katıldı.

Asteras Tripolis Kulübü Sahibi Laiwenakis Ioannis, Asteras Tripolis Başkanı Georgios Borovilos, Asteras Tripolis Genel Direktörü Sodovilos Diwitrious, Asteras Tripolis Operasyon Müdürü Kenes Diwitrious, Asteras Tripolis İzleme Komitesi Müdürü Galanakopoulos Nikolaos ve UEFA Delegesi Balazs Makray katıldı.

Yemek sonunda Fikret Orman, Asteras Tripolis Kulübü Sahibi Laiwenakis Ioannis’e kartal heykeli ve çeşitli hediyeler takdim etti. Asteras Kulübü Başkanı da Fikret Orman'a çeşitli hediyeler verdi.

Fikret Orman, "Biraz futboldan, normal hayattan ve ülkemizden bahsettik. Güzel bir yemek oldu. İnşallah bu akşam da güzel bir maç sonunda misafirlerimizi, misafirperverliğimizle yolcu etmek istiyoruz. Bugün maçı kazanmak istiyoruz. Asteras Tripolis, 4 yıl önce 4. ligdeydi, geçen sene ise birinci ligi 4. sırada bitirdi. İyi bir takımları var. Söz artık futbolcularda" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ